Πως να κάνετε flirt μέσω κινητού σε κάθε ηλικία

Τι 20, τι 30, τι 40, τι 50... Οι γυναίκες σε όλες τις ηλικίες φλερτάρουν με το κινητό τους, αλλά κάθε δεκαετία έχει τα δικά της tips.

Πριν μερικές μέρες είδαμε το νέο διαφημιστικό της Wind για τη νέα προσφορά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που δίνει 200 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με κάθε ανανέωση χρόνου των 20 ευρώ και συνειδητοποιήσαμε

ότι η προσφορά αυτή λύνει τα χέρια στις γυναίκες όλων των ηλικιών για να μιλάνε και να στέλνουν μηνύματα με το αντικείμενο του πόθου τους ακατάπαυστα. Αλλά πως κάνουν flirtexting η γυναίκες σε κάθε ηλικία και ποια λάθη κάνουν;

Οι γυναίκες στα 20
Η γενιά του XOXO και LOL στέλνει ακατάπαυστα μηνύματα και δεν φλερτάρει στα bar και στο δρόμο, γιατί έχει να απαντήσει σε sms, DMs στο Twitter και messages στο Facebook. Για τις συντομογραφίες χρειάζεται μεταφραστής ώστε να τις αποκωδικοποιήσει και αν δεν υπήρχε η super προσφορά της Wind μάλλον θα χρειαζόταν δάνειο για να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του κινητού τους. Το μόνο λάθος που μπορούν να κάνουν τα κορίτσια στα 20s είναι να μπερδέψουν τις συντομογραφίες και αντί για σχέση να καταλήξουν στο ράφι με τα παλιά κινητά.

Οι γυναίκες στα 30
Η δεκαετία που πέτυχε την πρώτη γενιά κινητών κάνει το πιο άχαρο flirtexting. Από τη μία προσπαθούν να αρνηθούν την υποταγή τους στο flirt μέσω κινητού, από την άλλη νομίζουν ότι το τηλέφωνο είναι μόνο εργαλείο για δουλειά. Τελικά καταλήγουν να χρησιμοποιούν τη νέα προσφορά της Wind χωρίς σταματημό γιατί είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Το πιο σύνηθες λάθος τους φυσικά να αντιμετωπίζουν το flirt μέσω κινητού ως επαγγελματική συνδιαλλαγή. Βαρετό.

Οι γυναίκες στα 40
Οι γυναίκες που στα 40 τους ξέρουν να χρησιμοποιούν το κινητό τόσο καλά ώστε να φλερτάρουν με αυτό είναι μάλλον cougars. Και επειδή οι cougars γίνονται ανάρπαστες στην εποχή μας δεν προλαβαίνουν να απαντάνε στα μηνύματα από 20χρονους που δέχονται. Μοναδική επιλογή για να γίνει οικονομικά υποφερτή αυτή η έντονη ερωτική ζωή, είναι μόνο η φτηνή επικοινωνία με Wind. Αν δεν γράψουν στα τεκνά καμιά ατάκα από αργκό των 70s και προδώσουν την ηλικία τους, είναι τυχερές.

Οι γυναίκες στα 50
Οι ώριμες γυναίκες που βρίσκουν κουράγιο και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους στα 50 ή έχουν ξεμωραθεί ή προσπαθούν να αναβιώσουν τη σχέση τους μέσω της τεχνολογίας. Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται οπωσδήποτε μία προσφορά στην επικοινωνία όπως αυτή της Wind, γιατί σίγουρα τα μισά από τα flirtexts τους θα πάνε σε λάθος παραλήπτες. Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά τους δεν θα είναι αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα