Πολύτιμη ανάπλαση

Για αποτέλεσμα νεότητας στην επιδερμίδα εμπιστευθείτε το Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης Absolue Precious Cells της Lancôme.

Ένα προϊόν για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, το Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης Absolue Precious Cells της Lancôme, έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το περιβάλλον μιας νεανικής επιδερμίδας: τα βλαστοκύτταρά της. Τα βλαστοκύτταρα είναι τα πιο συναρπαστικά κύτταρα της επιδερμίδας, χάρη στην ικανότητά τους να εμπεριέχουν τη φυσική ικανότητα αυτοανάπλασης της επιδερμίδας και τα εργαστήρια της Lancôme έχουν 20 χρόνια εξειδίκευσης στα βλαστοκύτταρα της επιδερμίδας.

Tο

Προηγμένο Συμπύκνωμα Ανάπλασης, ενσωματώνει ενεργά συστατικά για πιο ολοκληρωμένη αναδομητική δράση και βέλτιστα οφέλη αυτοανάπλασης της επιδερμίδας. Το Pro-XylaneTM, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αντιγηραντικά μόρια της Lancôme, συνδυάζεται με ένα μοναδικό σύμπλεγμα: το Σύμπλεγμα Αναδόμησης Κυρίως Δέρματος και στο επίκεντρό του ένας συνδυασμός εκχυλίσματος λιναρόσπορου και ενός εκχυλίσματος Malus domestica (μήλου) που προσφέρει εξαιρετικά αντιγηραντικά οφέλη.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος, η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και πιο ελαστική, σταδιακά και με συστηματική χρήση, επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα: η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή και πιο πυκνή, αναπληρωμένη, βελτιώνεται η υφή της και η ευαίσθητη περιοχή του λαιμού δείχνει πιο λεία, σαν να έχουν εξαλειφθεί οι πτυχώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα