Ποιο μοντέλο δήλωσε πως δεν απολαμβάνει πια το modeling;

Παρόλο που το modeling είναι εκείνο που την έκανε διάσημη, πλέον θέλει να ασχολείται μόνο με τη φιλανθρωπία και το ίδρυμα που έχει ιδρύσει.

H Natalia Vodianova, το ρωσικής καταγωγής μοντέλο, εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της γιατί πλέον σπάνια δουλεύει σαν μοντέλο. Το 2004 διαπίστωσε, λοιπόν, πως αυτή η δουλειά δεν την γέμιζε και δεν την απολάμβανε πλέον και αποφάσισε να στρέψει όλη της την προσοχή και την ενέργεια στη φιλανθρωπία.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα άλλαξαν. Σταμάτησα να απολαμβάνω αυτό που έκανα. Ξεκίνησα από το τίποτα αλλά δούλεψα σκληρά και ήταν υπέροχα. Κέρδισα πολύ καλά χρήματα και είχα γύρω μου οτιδήποτε μπορούσα ποτέ να επιθυμώ. Μια μέρα, όμως, άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί άφηνα τον άντρα μου και τα παιδιά μου και δούλευα για να κερδίζω περισσότερα χρήματα. Δεν βρήκα κανένα νόημα σε αυτό και χρειαζόμουν κάτι να με εμπνεύσει. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που ήμουν μοντέλο και ακόμα είμαι, αλλά όσο πιο πολύ δουλεύω πάνω στη φιλανθρωπία τόσο περισσότερο μου αρέσει. Έχω πάθει εμμονή».

Όσο για τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε το modeling στα δεκαεπτά της χρόνια η Natalia στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται πως έπρεπε να πετύχει. «Ήμουν πεινασμένη για αυτό. Δεν είχα άλλη επιλογή. Άλλα κορίτσια είχαν. Είχαν οικογένεια, ωραίες ζωές να τις περιμένουν. Εγώ δεν είχα τίποτε. Δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω –δεν υπήρχε κάτι να γυρίσω πίσω σε εκείνο. Το είχα υποσχεθεί στην οικογένειά μου. Έπρεπε να βγάλω χρήματα για να τα στείλω πίσω στους δικούς μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα