Ποιας star η κόρη πέρασε όλο το καλοκαίρι στη... δούλεψή της;

Ποιος είπε ότι τα παιδιά των διασήμων χαίρουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης;

Όταν είσαι η κόρη της μεγαλύτερης star αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, είναι λογικό όχι μόνο να μην δουλεύεις αλλά ούτε καν να περνάει αυτό το ενδεχόμενο από το μυαλό σου. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει για την Lourdes την 16χρονη κόρη της Madonna.

Η νεαρά λοιπόν, πέρασε όλο το καλοκαίρι δουλεύοντας για λογαριασμό της διάσημης

μητέρας της και πιο συγκεκριμένα, εργαζόταν στην γκαρνταρόμπα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας τουρνέ της. Και αν νομίζετε ότι η Lourdes απλά καθόταν και έδινε διαταγές, σας πληροφορούμε ότι όχι μόνο δεν είχε καλύτερη μεταχείριση από τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αλλά δούλεψε, κατά τα λεγόμενά της και πολύ σκληρά!

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν απρόσμενα παραγωγικό για μένα. Οπότε είπα να σας περιγράψω την εμπειρία μου», έγραψε η μικρή στο blog της. «Η γυναίκα που οι περισσότεροι αποκαλείτε Madonna αλλά εμένα τυγχάνει να είναι η μητέρα μου, πραγματοποιήσε την παγκόσμια περιοδεία της κι έτσι, σαν καλοκαιρινή δουλειά αποφάσισα να δουλέψω γι' αυτή και συγκεκριμένα στο τμήμα των ρούχων. Πολλοί φίλοι μου δουλεύουν το καλοκαίρι. Η δική μου βέβαια δουλειά διαφέρει λίγο, καθώς ήταν μία απίστευτη και διασκεδαστική εμπειρία. Είχε να κάνει κυρίως με την εμφάνιση και τα ρούχα των χορευτριών. Έπρεπε λοιπόν, να είμαστε πολύ γρήγοροι και να τις βοηθάμε να αλλάζουν ρούχα υπό την πίεση του χρόνου για την επόμενη εμφάνισή τους. Στην αρχή αγχωνόμουν πολύ αλλά με τον καιρό το συνήθισα. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες».

Όπως όλα δείχνουν, η Lourdes είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της, καθώς εκτός από τα δειλά επαγγελματικά της βήματα, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι προκειμένου να σπουδάσει και όλα αυτά αποκλειστικά με δικά της χρήματα!

Διαβάστε επίσης:

Madonna: διαμαρτύρεται για τον πυροβολισμό μίας 14χρονης κάνοντας στριπτίζ

Ποιας star η κόρη φεύγει από το σπίτι για να γλιτώσει από τη... γκρίνια της;

Ποια διάσημα τέκνα μοιάζουν σαν δύο σταγόνες με τους γονείς τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα