Ποια ταινία μιμείται η κόρη της Kate Moss;

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Allure η Kate Moss μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για την κόρη της Lila Grace.

Με τα γονίδια που κληρονόμησε και με μητέρα την Kate Moss μια καριέρα στο χώρο της μόδας είναι η πιο προφανής πορεία για την Lila Grace, την επτάχρονη κόρη της Kate Moss. Μόνο που φαίνεται πως η μικρή Lila προς το παρόν δεν τείνει σε ένα μέλλον μπροστά από το φακό, αλλά σε μια δουλειά γραφείου.

Σύμφωνα με την τελευταία συνέντευξη της Kate Moss στο περιοδικό Allure η μικρή

Lila Grace είναι λάτρης της Anne Hathaway στην ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada» και της αρέσει να αναπαριστά μάλιστα σκηνές από αυτήν. «Έχει δει την ταινία 'The Devil Wears Prada' δέκα φορές και έχει ένα γραφείο στο δωμάτιό της με ένα τηλέφωνο. Φοράει, λοιπόν, το κατάλληλο outfit και σηκώνει το τηλέφωνο «Hello, Miranda Priestly's office. Can you hold? Patrick Demarchelier on the line!». Όταν την άκουσα να αναπαριστά τη σκηνή από την ταινία ξεκαρδίστηκα. Δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Demarchelier».

Μπορεί η Lila, που έχει στην κατοχή της ήδη μια Fendi τσάντα σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξη της Moss, να μην έχει ιδέα ποιος είναι ο Demarchelier, όμως, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ζήσει τη στιγμή που ο διάσημος φωτογράφος θα ζητά στο τηλέφωνο τη μητέρα της ή και εκείνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα