Ποια σημερινή superstar ποζάρει ως πιτσιρίκι αγκαλιά με τη γιαγιά και τον αδερφό της;

Mοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικές από τις πιο προσωπικές της αναμνήσεις...

Μία γεύση από τις παιδικές της αναμνήσεις και βιώματα αποφάσισε να μας δώσει η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna η οποία τρεις μήνες μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης της γιαγιάς Dolly, αποφάσισε να επισκεφτεί το σπίτι, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η 24χρονη star βρέθηκε λοιπόν στο Brooklyn της Νέας Υόρκης και έκανε μία μικρή εξερεύνηση στα πράγματα και κυρίως στις φωτογραφίες

της γιαγιάς της τις οποίες φρόντισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter. «Είμαι πίσω στο σπίτι της γιαγιάς Dolly για πρώτη φορά, χωρίς αυτή, ψαχουλεύοντας τα πράγματά της», έγραψε και στη συνέχεια πόσταρε μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει την 17χρονη τότε Rihanna, σχεδόν αγνώριστη αγκαλιά με τη Dolly, μαρτυρώντας την πολύ στενή τους σχέση αλλά και την μεγάλη αδυναμία που είχαν η μία στην άλλη. 

Εκτός βέβαια από την αδυναμία της Dolly στη διάσημη εγγονή της, φανερός ήταν και ο μεγάλος της θαυμασμός προς αυτή, κάτι που αποδεικνύουν και τα αμέτρητα αποκόμματα περιοδικών και εφημερίδων που συνέλεγε η περήφανη γιαγιά και τα οποία η star φρόντισε να μοιραστεί με τους followers της γράφοντας από κάτω «Κι άλλα αποκόμματα από εφημερίδες, είναι η καλύτερη»!

Η πιο γλυκιά, ωστόσο εικόνα είναι αυτή που απεικονίζει τη γιαγιά με τα δύο μικρά της εγγονάκια τα οποία και αγκαλιάζει προστατευτικά, την Rihanna πιτσιρίκα με ένα λευκό φόρεμα και έναν από τους αδερφούς της, οι οποίοι χαμογελούν πλατιά στο φακό.

Για ακόμη μία φορά η RiRi έδειξε μία διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα της, μακριά από τα προκλητικά ρούχα και την έξαλλη συμπεριφορά. Μήπως να την υιοθετούσε και γενικότερα;

Διαβάστε επίσης:

Rihanna: τα λεοπάρ μποτάκια και τα γυαλιά ηλίου έκαναν τη διαφορά

Chris Brown: έπιασαν στα πράσα τον πρώην της Rihanna με διάσημη star

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;

Keywords
Τυχαία Θέματα