Ποιά πήρε τη θέση τής Katie Holmes στις καμπάνιες της Bobbi Brown;

Μια άλλη Kate πήρε τη σκυτάλη!

Από τον Ιούλιο που μας έρχεται πρωταγωνίστρια στις καμπάνιες της Bobbi Brown θα είναι η Kate Upton!

"Αυτό που με τράβηξε στην Kate είναι ότι δεν είναι απλά όμορφη, νιώθει άνετα με τον εαυτό της, έχει θετική ενέργεια και είναι μια γυναίκα που δημιουργεί τους δικούς της κανόνες", είπε η Bobbi Brown στη Vogue.

"Το μακιγιάζ της Bobbi Brown είναι κομμάτι της ζωής μου- τα προϊόντα της τα φοράνε η μητέρα μου και οι αδελφές μου! Ξεκίνησα με το concealer και τη μάσκαρα και μάλιστα την μάσκαρα εξακολουθώ να τη φοράω, καθώς και λίγο blush" είπε η Kate Upton στην ίδια συνέντευξη. "Τα προϊόντα της Bobbi είναι τόσο ελαφριά, και εγώ είμαι ένα κορίτσι από τη Florida, ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής μου", συμπλήρωσε.

"Αυτό που μου αρέσει στις καμπάνιες της Bobbi είναι πως ενώ οι περισσότερες καμπάνιες μακιγιάζ σε κάνουν να αισθάνεσαι πως το μακιγιάζ είναι τα πάντα, η Bobbi αυτό που θέλει να αναδείξει είναι ο εαυτός μας και η προσωπική ομορφιά της κάθε γυναίκας, και αυτό μου ταιριάζει", είπε η Upton.

Η πρώτη καμπάνια της Kate Upton για την Bobbi Brown θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούλιο και ανυπομονούμε να δούμε τη νέα της μούσα αλλά και τα νέα προϊόντα μακιγιάζ της διάσημης makeup artist.

Keywords
Τυχαία Θέματα