Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Με το δικό της music blog!

Ένα κορίτσι που δε φοβάται να μιλήσει

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απέκτησε το δικό της blog- τη δική της στήλη μέσα στο www.rockyourlife.gr... από όπου θα μπορεί να μιλά να προτείνει και να σχολιάζει τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική.

Υπηρετώντας το ροκ αλλά και το heavy metal,

όχι μόνο ως μουσική αλλά και ως κουλτούρα,  η front woman του συγκροτήματος «Mamacita on Fire» , ξετρελάθηκε στο άκουσμα της ιδέας να αποκτήσει την δική της μόνιμη στήλη στο γνωστό rock web portal και υπόσχεται να μας δίνει συνεχώς νέο υλικό.

Η Πηνελόπη, εγκαινίασε την στήλη του blog της με μια δική της συνέντευξη, που λέει τα πάντα γύρω από τα δικά της ακούσματα και επιρροές, τα γούστα και τα όνειρά της.

«Το πρώτο album που ήρθα σε επαφή δεν ήταν αυτό που με οδήγησε στη rock μουσική. Οι γονείς μου είχαν στο σπίτι το "The Wall" των PINK FLOYD αν και δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί μιας και δεν ακούνε αυτή τη μουσική. Αυτό βέβαια πολύ μικρή μιας και η πρώτη μου ουσιαστική επαφή με τη rock ήταν τελειώνοντας το γυμνάσιο. Είχα ένα φίλο, πολύ ιδιαίτερο παιδί, ο οποίος ήταν συλλέκτης δίσκων. Θέλοντας λοιπόν να τον βοηθήσω οικονομικά για να αγοράσει ένα δίσκο, πήρα απ´ αυτόν ένα βινύλιο των METALLICA. Μάλιστα ήταν το "Jump In The Fire" στην έκδοση του κόκκινου βινυλίου. Τότε δεν είχα ιδέα τι αγόραζα αλλά μετά από αυτό ερωτεύτηκα για πάντα», μας λέει.

«Για μένα ο James Hetfield είναι το απόλυτο αρσενικό. Μου αρέσουν όλα όσα εκπροσωπεί. Μπορώ να βάζω video στο youtube με τις ώρες απλά και μόνο για να τον ακούω να μιλάει. Οτιδήποτε κάνει, με εκφράζει απόλυτα, από τα riff που παίζει, από τους στίχους που γράφει, από τον τρόπο που στέκεται πάνω στη σκηνή, από τον τρόπο που τραγουδά», συνεχίζει.

Επίσης δεν αποφεύγει να καυτηριάσειτη μουσική βιομηχανία και τα δημιουργήματά της όπως... η Lady Gaga: «H Lady Gaga για μένα είναι ο Marylin Manson της pop. Σε μια εποχή που έχουμε κορεστεί από τα πάντα το μόνο που μπορεί να μας κινητοποιήσει είναι αυτό που μας σοκάρει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική βιομηχανία είναι όλοι άνθρωποι του μάρκετινγκ. Η Lady Gaga είναι λοιπόν ένα τρελό κατασκεύασμα αυτών των ανθρώπων. Ένα κορίτσι που έχει υπέροχη φωνή και παίζει πολύ ωραία πιάνο. Αλλά με τα κομμάτια που επιλέγουν να πει αυτό δε φαίνεται πουθενά. Βέβαια πολλές φορές αυτά που λέει μου αρέσουν οπότε ίσως να έλεγα ότι είναι ένα κατασκεύασμα με άποψη. Έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στην κοινότητα των gay, κοινότητα η οποία χτίζει καριέρες. Η μουσική της δεν μου κάνει κάτι. Τα περισσότερα τα έχω ακούσει ξανά στο παρελθόν. Το "Born This Way" για παράδειγμα είναι ίδιο με το "Express Yourself" της Madonna. Δε με αφορά να πάω να δω ένα show, θέλω να πάω για να ακούσω μουσική».


Keywords
Τυχαία Θέματα