Πιερίδη- Φαρμάκη: Κερδίζουν το στοίχημα της διασκέδασης παρά την οικονομική κρίση

Πριν είκοσι μέρες περίπου είχαμε μιλήσει για την σέξι εμφάνιση της Μαριάντας στο Sugar. Το Σάββατο βρεθήκαμε στο γνωστό club και είδαμε μια εικόνα πολύ ενθαρρυντική για το μέλλον. Γεμάτο μαγαζί και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Μαζί με την Μαριάντα η hot Όλγα Φαρμάκη που έχει ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα ως dj και ερμηνεύει παρουσία μπαλέτου και την επιτυχία της με τον Lava "Ως τα μεσάνυχτα". Αν και πολλά έχουν

γραφτεί για κόντρες και κακό παρασκήνιο οι δύο κοπέλες κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχουν άμεση επαφή και μιούν μιας και τα καμαρίνια τους είναι δίπλα. Λίγα λεπτά πριν βγει στην πίστα η Μαριάντα Πιερίδη πόζαρε στο φωτογραφικό μας φακό μαζί με την Όλγα και μαζί έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους για τα Χριστούγεννα.

Μαριάντα Πιερίδη: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και χαμόγελο. Να μην το βάζει κάτω και να αισιοδοξεί ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχή παρά τα όσα βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε.

Όλγα Φαρμάκη: Θέλω να μπει το νέο έτος. Να αλλάξει λίγο η ψυχολογία μας και να κοιτάμε πάντα αισιόδοξα κάθε επιλογή μας. Κόσμος δεν έχει δουλειά, άλλοι έχουν προβλήματα υγείας. Άρα υπάρχουν  και χειρότερα γύρω μας. Εδώ δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας με όλα τα παιδιά και το πρόγραμμα μας έχει ανταπόκριση θετική. Πολλές ευχές να στείλω με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Να προσθέσουμε ότι μαζί με την Μαριάντα και την Όλγα εμφανίζονται ο Νίκος Απέργης και ο TNS. Οι βραδιές τους θα πάρουν μάλλον παράταση και μετά των Φώτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα