Περάστε την πύλη των Ω

The Omega Formula: Το συμπλήρωμα διατροφής με Ω3, Ω6 & Ω9 λιπαρά οξέα της Korres φροντίζει να καθυστερήσει τη γήρανση..

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα Ω λιπαρά οξέα και τα οφέλη τους στον οργανισμό και φυσικά στο δέρμα. Για να μπορέσετε να είστε σίγουρες ότι λαμβάνετε την ποσότητα που χρειάζεστε καθημερινά η Korres κυκλοφόρησε ένα συμπλήρωμα διατροφής που τα συγκεντρώνει. Είναι το The Omega

Formula.

Τα Ω3 λιπαρά οξέα είναι αναγκαία για τον οργανισμό, καθώς αδυνατεί να τα συνθέσει και επομένως πρέπει να τα λαμβάνει εξωγενώς μέσω των τροφών. Τα Ω6 λιπαρά οξέα γενικά ελέγχουν το νευρικό, καρδιαγγειακό και αναπαραγωγικό σύστημα, την υγεία του δέρματος και άλλες βιολογικές λειτουργίες.

Ο συνδυασμός τους με τα Ω3 λιπαρά οξέα εξασφαλίζει συνεργιστική δράση στις διάφορες μεταβολικές και φυσιολογικές λειτουργίες στις οποίες συμμετέχουν. Σημαντικός παράγοντας στη συνεργιστική δράση των Ω6 και Ω3 λιπαρών οξέων αποτελεί η αναλογία τους Ω6/Ω3. Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, περιέχει έλαιο Νυχτολούλουδου, το οποίο είναι πλούσιο σε Λινολεϊκό οξύ και γ-Λινολενικό οξύ (Ω6 λιπαρά οξέα).

Τέλος, τα Ω9 λιπαρά οξέα έχουν πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επιβραδύνουν την οξείδωση (γήρανση) των κυττάρων, βοηθώντας στη διατήρηση υγιών κυττάρων και οργάνων σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα