Πάμε Πάλι Εκλογές;

12:34 9/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Και ενώ ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές ήταν απασχολημένοι στο να είναι υποψήφιοι σε διαφόρους κομματικούς συνδυασμούς, οι πολιτικοί –παλιά μου τέχνη κόσκινο- γυρνάνε στα κανάλια, οι πολίτες ψάχνονται αν θα χαρούν για τα, απρόβλεπτα υψηλά, ποσοστά της Αριστεράς, ή θα νοιώσουν βαθύτατες ενοχές για τις 450.000 που ψηφίσαν το μαύρο.

Μια διερευνητική εντολή για σχηματισμό Κυβέρνησης πάει από γραφείο σε γραφείο, σα καρτ βιζιτ ανεπιθύμητου επισκέπτη. Στο 5λεπτο, μια χαιρετούρα, ένα «θα πάρετε;» , «μπα, δε νομίζω» και γειά σας. Δηλαδή τσάμπα η βενζίνη, καλύτερα να τα'λεγαν στο τηλέφωνο!


Για αυτό, βασιλοπούλες μου (άντε και κάνα βασιλόπουλο ανάμεσα σας), ετοιμαστείτε για άλλο ένα ριγιούνιον με τις παλιές συμμαθήτριες, του Δημοτικού, με τις οποίες κάποτε διαβάζατε «να, Λόλα, να ένα μήλο» και την συμμετοχή στη Δημοκρατία.

Και να'στε έτοιμες. Όπως πάει το πράγμα, μόνο σε μας δεν έπιανε να κυβερνήσουμε αυτή τη χωρά, που ως «καυτή πατάτα», όπως είπε και ο Πέτρος Τατσοπουλος, πετάγεται από χέρι σε χέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα