Οι τελευταίες εξελίξεις με τη Ζέτα στο Dancing

Ποιο είναι το εναλλακτικό σενάριο του καναλιού.

Μπορεί πρόσφατα το κανάλι του Αμαρουσίου να δήλωσε ανεπίσημα ότι κανένα όνομα πλην της Ζέτας Μακρυπούλιας δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη, αλλά δεν ειπώθηκε όλη η αλήθεια. Το κανάλι όντως θα ήθελε την όμορφη και σέξι Ζέτας ως κεντρική παρουσιάστρια, αλλά αυτό που δεν είπε, είναι ότι υπάρχει plan B σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλουν. Η εναλλακτική λύση είναι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο παρουσιαστής-μπαλαντέρ, θα αναλάβει την παρουσίαση του "Dancing with the stars", σε περίπτωση που το κανάλι δεν συμφωνήσει με την Ζέτα σε οικονομικό ή σε άλλο επίπεδο.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά. Πέρσι -πριν ακόμη αποφασίσουν να αναβάλλουν για το μέλλον το λαμπερό και δαπανηρό show- είχε ακουστεί άλλο ένα όνομα, αυτό της Δούκισσας Νομικού. Και μάλιστα το όνομα της δεν ακουγόταν στους διάδρομους, αλλά έπεσε κανονικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είτε ως μοχλός πίεσης, είτε ως επίσης plan B.

Πάντως το ποσό που θα λάβει η Ζέτα-αν και εφόσον συμφωνήσουν- θα είναι λιγότερο από το 1/3 του ποσού που πήρε στο πρώτο Dancing. Και ενώ σχεδόν όλα τα ονόματα των celebrities έχουν βρεθεί, όλα είναι στην αναμονή και λογικό άλλωστε στις εποχές που ζούμε, όπου κάνεις δεν τολμά μακροπρόθεσμα σχέδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα