Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι νέες ταινίες που βγήκαν στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Γείτονες Σε Περιπολία 
The Watch

Η νέα ταινία του Μπεν Στίλερ, με συμπρωταγωνιστή τον Βινς Βον και κεντρικούς ήρωες 4 συνηθισμένους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σώσουν την επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ στην οποία ζουν (αλλά και ολόκληρο τον Κόσμο) από...εισβολή εξωγήινων.

Η Νύχτα του Σαν Λορέντζο
La Notte di San Lorenzo

Η

κλασική Ιταλική ταινία των αδερφών Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι που πραγματεύεται την περιπέτεια των κατοίκων ενός χωριού της Τοσκάνης, που το καλοκαίρι του 1944, δείχνοντας ανυπακοή στις διαταγές των Γερμανών, αρχίζουν μια πορεία για να συναντήσουν τους Συμμάχους.

Poliss 
Polisse

Μια γαλλική ταινία, με άγνωστους στο ελληνικό κοινό πρωταγωνιστές, που ασχολείται με την καθημερινότητα των μελών μιας ειδικής αστυνομικής μονάδας προστασίας ανηλίκων.
ParaNorman Μια Μεταφυσική Ιστορία 
ParaNorman

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων, με ήρωα τον 11χρονο Νόρμαν, ένα παιδί που επικοινωνεί με... τα φαντάσματα. 
Οι Εργένισσες 
Bachelorette

Η Κίρστεν Ντανστ, πρωταγωνιστεί σε αυτή την κομεντί, στην οποία τρεις φίλες συναντιούνται στο γάμο μιας φίλης τους από το σχολείο, μετά από αρκετά χρόνια.
Η κάθε έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα και τρόπο που αντιμετωπίζει την "κρίση των 30", ενώ όλες μαζί αποτελούν ένα αρκετά εκρηκτικό σύνολο που θα απειλήσει ακόμα και την διαξαγωγή του γάμου!
Step Up 4 Revolution

Η μουσικοχορευτική, κινηματογραφική "σειρα" ταινιών με ήρως νέες και νέους που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στον χορό, σε μια ακόμη συνέχεια. Αυτή τη φορά με σκηνικό το ηλιόλουστο Μαιάμι. 
Σμύρνη. Η Καταστροφή μιας Κοσμοπολίτικης Πολης 1900 - 1922 

Ενα καλοφτιαγμένο ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Μαρία Ηλιού, που περιγράφει (όπως ειναι φανερό από τον τίτλο) την άνοδο και πτώση της Σμύρνης, μια "πολυεθνικής" πόλης, που άκμασε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.  

Keywords
Τυχαία Θέματα