Οι αλκυονίδες ημέρες του σεξ

21:26 8/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Όταν ένας άγνωστος για λίγες ημέρες ξυπνά τη σε λήθαργο λίμπιντό σου.

Ήμουν σχεδόν απελπισμένη. Ή μάλλον όχι, καλύτερα ήμουν απεγνωσμένη. Ή μήπως αποκαμωμένη; Το σίγουρο είναι πως είχα να κάνω σεξ πάνω από έξι μήνες.

Όχι δεν είμαι άσχημη. Ήταν που ο τελευταίος μου χωρισμός μου είχε στοιχίσει πολύ. Ήταν που δεν είχα όρεξη να φλερτάρω και τα sex dates δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου. Όμως, ο έρωτας έρχεται τελικά εκεί που δεν τον περιμένεις. Στην εταιρία που δουλεύω ήρθε ένας εκπρόσωπος της μητρικής του εξωτερικού για να τσεκάρει την κατάσταση. Μόλις τον είδα πάγωσα. Ήταν αποστομωτικά όμορφος, ο ορισμός του άνδρα. Καιρό είχα να νιώσω τέτοια αναστάτωση, όμως, ο καρπός ήταν απαγορευμένος.

Το ένα meeting ακολουθούσε το άλλο, το ένα επαγγελματικό δείπνο το άλλο και εγώ είχα μπροστά μου συνεχώς μια λιχουδιά που δεν μου επιτρεπόταν να αγγίξω, ακόμη και αν τόσο καιρό νήστευα. Ένα βράδυ λίγες ημέρες πριν εκείνος φύγει, αναλάβαμε να του δείξουμε τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και φυσικά τα μπουζούκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Τυχαία κάτσαμε δίπλα δίπλα στο τραπέζι, πίναμε και χαζοχορεύαμε.

Ένιωθα τρομερά οικεία. Του μιλούσα στο αυτί, τον άγγιζα, γελούσαμε (το αλκοόλ είχε κάνει καλά τη δουλειά του), χωρίς όμως τίποτα το μεμπτό στη συμπεριφορά μου. Την ώρα που φεύγαμε, σχεδόν ξημερώματα πια με άρπαξε από το μπράτσο κρυφά από τους υπόλοιπους και μου ψιθύρισε «απόψε θα κοιμηθείς μαζί μου. Το νούμερο του δωματίου μου είναι...».

Δεν το καλοσκέφτηκα καν. Πήγα, κάναμε υπέροχο σεξ και το επαναλάβαμε και τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι να φύγει από την Ελλάδα. Ποτέ δεν το έμαθε κανείς από την εταιρία και εκείνος όπως είδα πρόσφατα στο linkedin ανέλαβε τη διευθυντική θέση σε μια άλλη ανταγωνιστική εταιρία. Μήπως ήρθε η ώρα να ξαναεπικοινωνήσω;

Έλενα, ετών 36

Keywords
Τυχαία Θέματα