Οι 4 τύποι (single) αντρών που κυκλοφορούν εκεί εξώ!

18:02 4/5/2014 - Πηγή: Queen.gr

... και οι λόγοι που έιναι single!

Πρώτη κατηγορία είναι ο άντρας-παιδί της μαμάς. Είναι ο τύπος του άνδρα που μένει ακόμα με τη μαμά του και έχει συνηθίσει να τα έχει όλα έτοιμα. Σε περίπτωση που συναντήσεις έναν τέτοιον να ξέρεις ότι σε βλέπει σαν την μαμά του και απλά θέλει να την αντικαταστήσει. Έχει μεγαλώσει η γυναίκα και είναι λογικό να χρειάζεται καινούργιο μοντέλο. Θα σου πουλήσει στάνταρ το παραμύθι ότι μέχρι να σε γνωρίσει δεν υπήρχε λόγος να φύγει από το σπίτι και έμενε με τη μαμά του για να της κάνει παρέα. Η αλήθεια είναι ότι έμενε μαζί της γιατί του τα είχε όλα έτοιμα. Αν

αποφασίσεις να κάνεις σχέση μαζί του, να ξέρεις ότι θα καταλήξεις όπως η μαμά του. Κουρασμένη, πρόωρα γερασμένη και με ένα τσεμπέρι στο κεφάλι.

Δεύτερη κατηγορία είναι ο άντρας γιάπης. Μοιάζει λίγο με τον άντρα-παιδί της μαμάς, αλλά αντί για μαμά αυτός έχει συνηθίσει να πληρώνει για να του καθαρίζουν και να του σιδερώνουν. Η ομοιότητα τους έγκειται στο ότι και οι δυο, μόλις σε γνωρίσουν θα θέλουν να πάρεις τη θέση που σου αξίζει! Στη μια περίπτωση της μαμάς και στην άλλη περίπτωση της οικιακής βοηθού. Μεταξύ μας, μια ενδεχόμενη σχέση με αυτόν είναι πολύ καλύτερη από το να κάνεις σχέση με το παιδί της μαμάς. Γιατί τουλάχιστον αυτός δεν πάει σετ με την μανούλα του.

Η τρίτη κατηγορία είναι ο άντρας κολλημένος με τους φίλους του. Τι και αν έχετε σχέση; Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τις συνήθειες του με τα φιλαράκια του. Κάθε Κυριακή έχει μπάλα και κάθε Τετάρτη συνήθως έχει 5 επί 5. Θα θεωρεί μονίμως ότι επειδή του ζητάς να μείνετε και λίγο μόνοι ότι δεν χωνεύεις τους φίλους του και επειδή είναι και λίγο επιρρεπής σε περίπτωση που δεν σε συμπαθήσουν και του το πουν, η σχέση σας θα τελειώσει άδοξα.

Η τέταρτη και τελευταία κατηγορία είναι ο άντρας συλλέκτης εμπειριών. Κατά βάση αυτός ο άντρας είναι μανιώδης με το σεξ. Δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτεί μια γυναίκα και δύσκολα κάνει σχέση. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σεξ με πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι αυτό του είδους ο άντρας όχι μόνο δεν είναι πιστός αλλά συνήθως πάει και με ότι βρει μπροστά του. Είναι κυριολεκτικά η ενσάρκωση του ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αν μετά από όλα αυτά νιώθεις ότι έχεις πιθανότητες εκεί έξω, ανασκουμπώσου αλλά με όπλο τη γνώση φρόντισε να αποφύγεις τις κατηγορίες εκείνες που δεν παίρνουν βελτίωση. Μην έχεις την αυταπάτη όμως ότι και οι υπόλοιπες μπορούν να βελτιωθούν αρκετά. Αν καταφέρεις να τον εκπαιδεύσεις να σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας, θα είσαι πολύ τυχερή.

Keywords
Τυχαία Θέματα