Ο πολιτικός γάμος της Καραβάτου και του Κατσούλη χωρίς την Ρούλα Κορομηλά στο πλευρό τους

Παντρεύτηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου και ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει το καλοκαίρι.Το λαμπερό ζευγάρι έφτασε μαζί στον χώρο της τελετής στο δημαρχείο Φιλοθέης  για τον πολιτικό τους γάμο και  επέλεξαν και οι δύο, αποχρώσεις του λευκού. Ο 40χρονος ηθοποιός φόρεσε λευκό κουστούμι Laskaris που το συνδύασε με καφέ σανδάλια, ενώ η 37χρονη παρουσιάστρια του Alpha  ένα ρομαντικό νυφικό
φόρεμα επίσης με την υπογραφή Laskaris που κάλυπτε απόλυτα την κοιλίτσα της, καθώς διανύει και τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνδυασμένο με nude γόβες. Μετά το μυστήριο έκαναν δηλώσεις και ευχαρίστησαν όλους που με τέτοια ζέστη περίμεναν καρτερικά έξω από το δημαρχείο για φωτογραφίες. Να ζήσουν και με το καλό να έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους.
 
Άν και πολλά είχαν ακουστεί για την Ρούλα Κορμηλά ότι θα είναι μάρτυρας στο μυστήριο, δεν έδωσε το παρόν μιας και είναι στο Los Angeles για διακοπές και σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο σπίτι της στην Μύκονο για λίγες μέρες. Η Ρούλα θα τους παντρέψει το καλοκαίρι στον θρησκευτικό τους γάμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα