Ο Όμιλος PANSIK στηρίζει τα νέα ταλέντα

16:53 2/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Ο πετυχημένος όμιλος συνεχίζει ακάθεκτος την πετυχημένη πορεία του στηρίζοντας νέους σχεδιαστές...

Ο Όμιλος PANSIK, έπειτα από 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο χώρο της μόδας και των media, άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», παρουσιάζοντας ένα ανατρεπτικό και εντυπωσιακό Fashion Show, με γενικό τίτλο ETHNOCentric και κερδίζοντας

τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής οργάνωσης της βραδιάς αλλά και της υπέροχης δουλειάς που παρουσίασαν οι σπουδαστές.

31 νέοι σχεδιαστές του ομίλου παρουσίασαν 80 διαφορετικές ενδυματολογικές προτάσεις, δείχνοντας για πρώτη φορά τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, εμπνευσμένοι από το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού. Υφάσματα, άνθρωποι και φύση γύρω από ethnic κουλτούρες και πολιτισμούς. Τα έντονα χρώματα, τα γεωμετρικά σχήματα, οι φαρδιές και άνετες γραμμές, τα ζωηρά μοτίβα από την Mama Africa μέχρι την America Latina, αλλά και τα έντονα αξεσουάρ και μεγάλα κοσμήματα, έδωσαν έναν ETHNOCentric τόνο στο Show, ενθουσιάζοντας το κοινό το οποίο δε σταμάτησε να χειροκροτεί.

Οι συντελεστές της υπέροχης βραδιάς ήταν η στυλίστρια Σάντυ Καραγιάννη, ο make-up artist Δημήτρης Δημητρούλης και η Μικαέλα Θεοφίλου οι οποίοι είναι και βασικοί επενδυτές στον Όμιλο PANSIK.

Στο φινάλε του show τη σκηνή κατέκλυσαν τα χαρούμενα και ενθουσιασμένα πρόσωπα των σπουδαστών με τη διευθύντρια του ομίλου Ευτυχία Παναγόπουλου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της απονομής των διακρίσεων.

Πολλοί ήταν φυσικά και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που έδωσαν το παρόν στο roof garden του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», ανάμεσά τους οι Νίκος Μουρατίδης, Σωτήρης Γεωργίου, Τόλης Σκουλαριώτης, ο σχεδιαστής μόδας Μαυρόπουλος, Al Giga, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άλεξ Κάβδας, Λάουρα Νάριες, Νάιρα Αλεξοπούλου, Μάντη Περσάκη, ο Δημήτρης Στρέπκος και πολλοί άλλοι οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη βραδιά ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν και τον ενθουσιασμό τους για την άψογη οργάνωση.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα