Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την Jazz

Το κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή και η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, αυτοσχεδιάζουν πάνω σε συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι στο Θέατρο Παλλάς.

Πέντε δεξιοτέχνες jazzmen και μια ορχήστρα κλασικής μουσικής ανακαλύπτουν ξανά την τζαζ εκδοχή του πιο κοσμοπολίτη Έλληνα συνθέτη, αυτή τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011.

Ο Δημήτρης Καλαντζής με το κουιντέτο του και σε συνεργασία με την Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, παίρνουν τις μαγικές συνθέσεις του «μεγάλου»

Μάνου Χατζιδάκι και αυτοσχεδιάζουν με μοναδικό τρόπο, δίνοντάς τους νέα υπόσταση και ουσία.

Μια εναργής μουσική συνάντηση που προκύπτει αυθόρμητα μέσα από την ελεύθερη σκέψη και τον αυτοσχεδιασμό, σε πλήρη αρμονία με τον τρόπο δουλειάς και σκέψης του Μ. Χατζιδάκι. Από την υπερβατική διάθεση, με την οποία ο Δημήτρης Καλαντζής και ο Γιάννης Αντωνόπουλος έσκυψαν πάνω από τις παρτιτούρες αγαπημένων μελωδιών του Μάνου, ως τη φυσικότητα με την οποία η ευέλικτη ρυθμική βάση του γκρουπ επικοινωνεί με τους γεμάτους χάρη και αρμονία έγχορδους μουσικούς της Καμεράτα, μεταδίδοντάς μας τη χαρά της μουσικής.

Δημήτρης Καλαντζής : πιάνο, ενορχηστρώσεις
Τάκης Πατερέλης: σαξόφωνο
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα
Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα
Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο
Μίλτος Λογιάδης: διεύθυνση ορχήστρας
Γιάννης Αντωνόπουλος: ενορχήστρωση εγχόρδων

Δευτέρα 21/11/2011 στις 21.00

Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Τηλ: 210 3213100

Τιμές εισιτηρίων:20€, 25€, 35€, 40€, 45€

Προπώληση:

Ταμείο Παλλάς

Με πιστωτική κάρτα: 210 8108181

Μέσω internet: www.elthea.gr και www.tickethour.com

Keywords
Τυχαία Θέματα