Ο κ. Χρυσοχοίδης στο κέντρο της Αθήνας, Part 2

Τόνισα το πόσο μου άρεσε η καινούργια εκπομπή του Alpha και γενικώς πως ο Αντώνης Σρόιτερ βγάζει μια ευγένεια, μια καθαρότητα στη δημοσιογραφία του. Για αυτή του την εκπομπή, που κατέβασε τον κ. Χρυσοχοίδη στο κέντρο της Αθήνας και τον κ. Δένδια, δεν τελειώνουν τα περιστατικά. Ο Σρόιτερ,

έχοντας επαφή με την πόλη και την πραγματικότητα, τους την έχει ελαφρώς στημένη! Ο κ. Δένδιας μαγεύεται από το κουλέρ λοκάλ και λέει τι ωραία είναι η Λαρίσης! Σαν τουρίστας στο κέντρο της Ταϊλανδής, ένα πράγμα! Ο κ. Χρυσοχοίδης βρίσκει κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα πολύ ωραίο μαγαζί, ένα φαγάδικο που ξενυχτά. «Έχετε φάει εδώ;» τον ερωτάει ο Σρόιτερ. Όχι! Όχι! Απ'έξω του άρεσε ως χρώματα! Κάποια στιγμή συναντούν έναν άνδρα ιδιωτικής ασφάλειας φύλαξης, στην Λαρίσης. Καθάρισε η πλατεία από τότε που ανέλαβε ο Χρυσοχοίδης, λένε. Ατάραχος ο σεκιουριτάς λέει πως μπαααα και η κωμωδία γίνεται τραγωδία αρχετυπική και συμβολική αλλά σύγχρονη! « Όχι, για να λέμε την αλήθεια. Η Χρυσή Αυγή την καθάρισε. Αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή θα ήταν ακόμη γεμάτη η πλατεία...».

Το αβγό του φιδιού επωάστηκε και πάει και ως ανακόντα σε b movie θα ανοίξει τα σαγόνια του και θα μας καταπιεί αμάσητους, την ώρα που σοσιαλιστικό μας όνειρο μέθαγε με σαμπάνια και κρίσεις μεγαλείου σε Four Seasons, ξεπουλώντας κάθε θριαμβική Αλλαγή, εις το όνομα μεζονέτων, ακριβών αυτοκίνητων και επιληπτικών σχεδόν κρίσεων μεγαλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα