Ο γιος του Orlando Bloom είναι ένας μικρός ράπερ

Έτσι, τουλάχιστον, είπε η μαμά του, το supermodel Miranda Kerr.

Η Miranda Kerr έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον ηθοποιό Orlando Bloom πριν από περίπου 11 μήνες, και έκτοτε δεν έχει περάσει μέρα που να μην βλέπουμε τον μικρό Flynn να γυρίζει στους δρόμους του Los Angeles, της Νέας Υόρκης και όπου αλλού χρειάζεται να βρίσκονται οι γονείς του για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, χωμένος μέσα στην αγκαλιά

τους. Ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε μάθει κάτι περισσότερο για τον μπόμπιρα, εκτός του ότι μοιάζει εκπληκτικά στον διάσημο μπαμπά του.

Τις προάλλες, όμως, η Miranda Kerr βρέθηκε στο δημοφιλές talk show της Chelsea Handler, «Chelsea Lately», και αποκάλυψε πως ο γιος της λατρεύει την hip hop μουσική. Πρόσθεσε μάλιστα πως ενθαρρύνει τον γιο της να ακούει μουσική και να χορεύει μαζί της.

«Λατρεύει το hip hop. Όταν τον είχα μέσα στην κοιλιά μου, έβαζα συνέχεια μουσική και μερικές φορές έβαζα hip hop και χόρευα μέσα στο σπίτι. Έτσι τώρα, όποτε τώρα όταν βάζω hip hop κουνάει το κεφάλι του ρυθμικά. Είναι πολύ αστείο».

Επίσης, το 28χρονο supermodel αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την γέννα της, λέγοντας πως ο Bloom επέμενε να κάνει επισκληρίδιο αλλά αυτή ήταν ανένδοτη και επέλεξε να γεννήσει με εντελώς φυσικό τρόπο.

«Ήμουν αποφασισμένη στο να έχω μια εντελώς φυσική γέννα. Τώρα μπορώ να αντιμετωπίσω ένα κόψιμο από χαρτί πολύ πιο εύκολα», είπε η Kerr αστειευόμενη.

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς όμως όταν διαβάσαμε αυτή την είδηση, σκεφτήκαμε κατευθείαν την Miranda και τον Orlando στον ρόλο αυτών των γονιών σε αυτή ακριβώς τη συγκεκριμένη σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα