Ο Γιώργος Αυτιάς έφερε ανατροπές στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

Και όμως είναι γεγονός. Κάποιοι στοιχημάτιζαν κιόλας θέτοντας εκτός μεγάλων επιδόσεων τον γνωστό δημοσιογράφο με αντίπαλο το πρωινό του Mega με τους Χασαπόπουλο-Αναγνωστάκη. Η πρεμιέρα του "Καλημέρα ΣΚΑΙ" έπιασε απίστευτες τηλεθεάσεις που αποτελούν ρεκόρ για τον σταθμό.

Με ποσοστά κοντά στο 33% τερμάτισε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω το μεγάλο κανάλι μετά απο πολλά χρόνια πρωτιάς. Το διδυμο του μεγάλου καναλιού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με ποσοστά κοντά στο

25% και υπάρχει και ένα, ας το πούμε, ελαφρυντικό της πρεμιέρας. Ο πρώην παρουσιαστής του ALTER κατάφερε μέσα σε 15 μέρες να στήσει με τον μηχανισμό του καναλιού του Φαλήρου ένα ενημερωτικό τετράωρο πρόγραμμα και να ενημερώνει τον κόσμο. Αυτό έφερε ανταπόκριση και παρά τα πυρά που είχε δεχτεί ακόμη και μέσα απο το νέο του τηλεοπτικό σπίτι, έδωσε απάντηση σε χαμηλούς τόνους και μέσα απο την δουλειά του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μετά το τέλος της εκπομπής του την Κυριακή το πρωί αρκέστηκε να μας πει. "Κάνω αυτό που γνωρίζω και δεν είναι κάτι περισσότερο από το να ενημερώνω και να έρχομαι σε επαφή με τον απλό κόσμο σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και είναι μεγάλη υπόθεση το ότι μέσα σε ένα σύντομο διάστημα ο μηχανισμός του καναλιού έβγαλε ένα τέτοιο αποτέλεσμα στον αέρα" μας είπε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος. Είναι μια ανατροπή η ζώνη του ΣΚΑΙ το πρωί και η επιστροφή στο Σαββατοκύριακο του Γιώργου Αυτιά ανακάτωσε την τράπουλα με το Μέγκα και το κρατικό κανάλι που τα τελευταία χρόνια έπαιζαν μόνα τους ενημερωτικές εκπομπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα