Ο ένας είναι φίλος μου 10 χρόνια και μου αποκάλυψε ότι του αρέσω. Ο άλλος είναι ο κολλητός του και υπάρχει έλξη μεταξύ μας αλλά δεν κάνει τίποτα λόγω της φιλίας του με τον πρώτο. Τι να κάνω;

Καλησπέρα αγαπητό μου queen.gr!

Έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.... Εδώ και 10 χρόνια γνωρίζω ένα αγόρι με το οποίο είμαστε από παιδιά φίλοι... Όχι πολύ δεμένοι άλλα μιλάμε που και που... Πριν από ένα χρόνο μου εκμυστηρεύτηκε ότι με θέλει πολύ και αρκετό καιρό, αλλά δεν μπορούσε να μου το πει γιατί εγώ είχα σχέση... Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά και το σταμάτησα εκεί... Από τότε δεν μου ξανά ανέφερε κάτι σχετικά με αυτό... Τώρα μετά από ένα χρόνο αρχίσαμε πάλι να μιλάμε και να βγαίνουμε (Όχι οι δυο μας αλλά όλοι μαζί

με τους κολλητούς του...)Εκεί γνώρισα τον Παναγιώτη! Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε και ένιωθα να του αρέσω και εγώ... Από εκείνο το βράδυ αρχίσαμε με τον Παναγιώτη να μιλάμε σχεδόν συνέχεια.... Ένιωθα ότι με ήθελε με αυτά που μου έλεγε, μου έβαζε ακόμα και ερωτοτράγουδα, αλλά εξακολουθούσε να μην κάνει την πρώτη κίνηση.... Μετά από μια εβδομάδα λοιπόν τον ρώτησα γιατί φέρεται έτσι και γιατί με αποφεύγει όταν μπορούμε να μείνουμε οι δυο μας... Και μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι με εμάς και δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο Αντώνης (ο 10 χρόνια γνωστός μου)... Επίσης ο Αντώνης είναι άνθρωπος που δεν συζητάει με τους κολλητούς του τα ερωτικά του.... Και μου λέει ο Παναγιώτης ότι από τη στιγμή που δεν ξέρει τι νιώθει ο Αντώνης αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!! Αγαπητό μου queen.gr θέλω πολύ να ακούσω τι συμβουλή σου για το τι μπορώ να κάνω! Τον θέλω πολύ!

Αγαπητή φίλη,

Πριν προχωρήσω με το θέμα σου θα ήθελα να βγάλω το καπέλο και να πω και «μπράβο» και «ζήτω» και «εύγε» στον Παναγιώτη. Διότι το παλικάρι για μια ακόμα φορά απέδειξε τι εστί αντρική φιλία –ξέρεις, όχι σαν τις γυναικείες που είναι όλο «χρυσή μου» και «αγάπη μου» και από πίσω θυμίζει ίντριγκα από βραζιλιάνικη σαπουνόπερα!

Πάμε τώρα και σε σένα. Βρε κοριτσάκι μου, χαμός γίνεται έξω από ελεύθερους άντρες. Τον κολλητό του αγοριού που σου την έπεσε βρήκες για να δαγκώσεις την λαμαρίνα; Αλλά θα μου πεις ότι στον έρωτα δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχουν κανόνες και θα συμφωνήσω.

Τα πράγματα είναι όλα στο χέρι σου. Και θα πρέπει να βάλεις όλη σου τη γυναικεία μαγεία για να τα καταφέρεις. Βλέπεις εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να πείσεις τον Αντώνη να δώσει την «έγκρισή» του στον Παναγιώτη, ώστε να κάνεις σχέση μαζί του. Σε μπέρδεψα ε; Δεν σου είπα ότι θα είναι και εύκολο το όλο θέμα.

Κοινώς, με απλά λόγια: Από την ώρα που το ξεκαθάρισες με τον Αντώνη ότι δεν τον βλέπεις ερωτικά είσαι μια χαρά. Αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να καθίσεις και να μιλήσεις μαζί του, να του εξηγήσεις τι νιώθεις για τον Παναγιώτη και να του ξεκαθαρίσεις ότι ελπίζεις να μην έχει πρόβλημα. Πήγαινέ του το θέμα ευγενικά και συναισθηματικά.

Αν είναι φίλος σου τόσο καιρό και υποθέτω για να τον κάνεις παρέα θα είναι και καλό παιδί, δεν θα σου σταθεί εμπόδιο. Και ίσως έτσι (ίσως, είπα) να καταφέρεις να κάνεις σχέση με τον Παναγιώτη. Αν πάλι είναι... πολλά βαρύς και όχι άντρας ο Αντώνης, τι να σου πω. Βρες σπηλιά για να κρυφτείς. Γιατί όταν μπαίνεις ανάμεσα σε δύο κολλητούς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγεις χαμένη.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα