Ο Russell Brand κάνει yoga με τα ρούχα της γυναίκας του

Αναρωτιόμαστε τι λέει γι' αυτό η Katy Perry.

Ο Russell Brand είναι γνωστός για το ιδιόρρυθμο στιλ του και την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του, γι' αυτό και η είδηση πως προτιμά να φορά τα ρούχα της γυναίκας του, Katy Perry, όταν πηγαίνει στα μαθήματα yoga που παρακολουθεί, δεν είναι και τεράστια έκπληξη.

Παραμένει, ωστόσο, μια αρκετά περίεργη είδηση, γιατί άλλο είναι να φοράς τα εσώρουχα της γυναίκας σου –και έχουμε ακούσει

κατά καιρούς πολλούς celebrities να το κάνουν- τα οποία δεν φαίνονται, και άλλο να βγαίνεις από το σπίτι με γυναικεία ρούχα για yoga.

Ο Βρετανός κωμικός εμφανίστηκε σε ένα μάθημα yoga στο Los Angeles τις προάλλες, φορώντας ένα φαρδύ γκρι T-Shirt και εφαρμοστό κολάν, τα οποία είχε δανειστεί από την ντουλάπα της συζύγου του.

«Παραδέχτηκε πως φορούσε τα ρούχα της Katy και πως η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, προσθέτοντας πως ότι είναι δικό της είναι και δικό του», αναφέρει στο Us Weekly ένας συμμαθητής του Brand από τα μαθήματα yoga.

Για να αποφύγει ωστόσο κάθε παρεξήγηση, ο 36χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας πως «Τα γυναικεία ρούχα έχουν καλύτερη εφαρμογή». Όλα κι όλα, ένα δίκιο το έχει ο άνθρωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα