Ναταλία Γερμανού:«Από το 2008 είμαι σε κόντρα με κάθε παρουσιάστρια που έχω δίπλα μου»

Μια κουβέντα για τη ζωή της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Για πολλά χρόνια, για πάνω από μια δεκαετία, δουλεύαμε με διαφορά δυο ορόφων, οπότε νομίζω ότι ξέρω τη Ναταλία και από την καλή και από την ανάποδη και από την χαλαρή και από την θυμωμένη της πλευρά. Ξέρω επίσης ότι έχει πολύ χιούμορ, αυτοσαρκάζεται, είναι καλή φίλη με τους φίλους της, είναι ευαίσθητη και πολύ ταλαντούχα. Περισσότερο ταλαντούχα από όσο και η ίδια νομίζει ότι είναι.
Κάνει ραδιόφωνο καθημερινά στο Sfera, τα Σαββατοκύριακα κάνει τηλεόραση, κάνει τον d.j

που σε μεγάλα club στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γράφει στοίχους σε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουμε ακούσει και κάνει ό,τι μπορεί να για να παίρνουμε κάθε μέρα μια μικρή δόση Ναταλίας όπου και αν είμαστε.

Τι είναι διαφορετικό φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές για σένα;
Σε ότι αφορά εμένα, είμαι κατά ένα χρόνο πιο εκπαιδευμένη τηλεοπτικά σε αυτό που λέγεται "Μες την καλή χαρά" και έχω αγαπήσει ακόμη περισσότερο αυτό που κάνω.

Σε ότι αφορά την εκπομπή, οι κριτικές λένε ότι δεν άλλαξε τίποτε από πέρσι.
Δίκαιο έχουν οι κριτικές . Σε ότι αφορά την θεματολογία αν εξαιρέσεις κάνα δυο καινούργια παιχνίδια, τα δυο νέα παιδιά που εντάχτηκαν στην εκπομπή και κάποιες άλλες μικρές αλλαγές, όλα τα υπόλοιπα παρέμειναν το ίδιο.

Εσύ έχεις ευθύνη γι' αυτό;
Δεν έχω ευθύνη με την έννοια ότι όλη η εκπομπή φτιάχνεται αποκλειστικά από την αρχισυντάκτρια.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι έχει γίνει στην εκπομπή. Εμένα με ξάφνιασαν οι απότομες αλλαγές στη γυναικεία σας παρέα, εσένα;
Κοίτα να δεις είναι λίγο αντιφατικό. Μετά από 22 χρονιά σε αυτή τη δουλειά, δεν με ξαφνιάζει τίποτε, απ την άλλη πιστεύω ότι στην ελληνική τηλεόραση όλα είναι θεμιτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν

Την μια μέρα έβλεπα την Ευαγγελία Αραβανή στην παρέα σας και την επόμενη ένα άλλο κορίτσι, την Κωνσταντίνα. Τι συνέβη τελικά;
Ξεκινήσαμε 5, την επόμενη φορά γίναμε 6 και μετά πάλι 5. Αυτό, καθώς και η απομάκρυνση της Αραβανή από την παρέα τη εκπομπής, είναι αποφάσεις που παίρνει αποκλειστικά η διοίκηση του καναλιού. Το έχω ξαναπεί, δεν μου ανήκει η εκπομπή. Η δουλειά μου εκεί μέσα είναι να παρουσιάζω την εκπομπή και όχι να δίνω εξηγήσεις ή απαντήσεις.

Γιατί σου χρεώνουν πάντα ανταγωνισμό με τις συμπαρουσιάστριές σου
Από το 2008 είμαι σε κόντρα με κάθε παρουσιάστρια που έχω δίπλα μου. Το έχω συνηθίσει πλέον, χαμογελάω και σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα στην εκπομπή μια πρώην εστεμμένη;
Η Αραβανή ήταν η πρώτη νομίζω; Κάνω λάθος;

Εννοώ ότι πάντα ακούγεται μια πρώην εστεμμένης που φτάνει στα 3-4 τελικά ονόματα κάθε σεζόν. Δεν είναι περιττό;
Δεν έχω τέτοιες αντιλήψεις. Η ομορφιά, όπως είπε και ο Oscar Wilde είναι ανώτερη από την διάνοια, γιατί απλά είναι αυταπόδεικτη. Όταν η ομορφιά συνοδεύεται και από μια χαριτωμένη και γλυκιά προσωπικότητα μόνο θετικό μπορεί να είναι σε μια εκπομπή. Από τη άλλη, δεν είναι και όλες οι εστε
Keywords
Τυχαία Θέματα