Να του ξαναστείλω να βρεθούμε ή θα φανώ απελπισμένη;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Η γνωριμία μας ηταν λίγο περίεργη. Μου έκανε αίτημα φιλίας στο facebook εγώ τον δέχτηκα επειδή σπουδάζουμε στην ίδια πόλη και είναι στην ίδια σχολή με κάποιες φίλες μου. Του μίλησα πρώτη γιατί νόμιζα πως τον ήξερα αλλά έκανα λάθος, αυτός συνέχισε όμως την συζήτηση. Μιλούσαμε για τις σχολές μας, κάποια στιγμή άρχισε να με ρωτάει για το που συχνάζω και που μπορεί να με πετύχει αλλά απλά μιλούσαμε γενικά.

Οταν ξαναμιλήσαμε λέγαμε πάλι για τις σχολές αλλα σε κάποια φάση μου λέει να κανονίσω κάποια στιγμή να πάμε για καφέ, εγώ του απάντησα κάποια στιγμή και φάνηκε να το καταλαβαίνει. Εμένα μου άρεσε αρκετά, έστω κι απο μια φωτογραφία, γι'αυτό αποφάσισα, μετά απο ώρες συζητήσεων με την φίλη μου, να του ξαναστείλω και να του ζητήσω εγώ αυτή τη φορά να πάμε για καφέ αλλά μαζί με μια φίλη μου για να έχω παρέα, όταν του το είπα μου απάντησε πως θα ήταν άκυρος στην παρέα μου. Αφου κατάλαβα πως δεν του άρεσε η ιδέα του είπα όταν θέλει εκείνος και μπορεί να μου πεί. Μετά μιλήσαμε για διάφορα θέματα και μου άρεσε. Έχουμε να μιλήσουμε απο τότε, δηλαδή μία βδομάδα περίπου, ξέρω πως είχαν κατάληψη και πως δεν ήταν εδώ λογικά, ούτε τον έχω πετύχει καθόλου στο fb. Του έχω δείξει το ενδιαφέρον μου και του έχω "ρίξει το μπαλάκι" αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα μου στείλει αφού εγώ έπερνα την πρωτοβουλία να του στείλω. Εσείς τι πιστεύετε? Αν δεν μου στείλει να του ξαναστείλω εγώ η θα φανώ απελπισμένη?

Η απάντηση του Queen.gr

Η αλήθεια είναι πως το facebook-ικό παιχνίδι μας έχει καταστήσει κοινωνικά ανάπηρους τους περισσότερους. Καλό το chat αλλά δεν έχει να κάνει με την πραγματική επικοινωνία. Συχνά λέγονται πολλά απλά για το παιχνίδι και για να περάσει η ώρα. Αρκετές φορές το ενδιαφέρον προς ένα άτομο, ακόμη και αν υπάρχει δεν μπορεί να εξελιχθεί για διάφορους λόγους που δεν φαίνονται πίσω από μία οθόνη.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα κορίτσια είναι πιο ρομαντικά από τα αγόρια και αρέσκονται έστω και άθελά τους να προχωράνε τα πράγματα στο μυαλό τους. Δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρθηκε αλλά μπορεί εύκολα να ήταν στιγμιαίο ή όχι κάτι σοβαρό. Μην παίρνεις κάθε λόγο τοις μετρητοίς. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Το ότι του ζήτησες κι εσύ να πάτε για καφέ δεν είναι κακό απαραίτητα,κράτα όμως μια συμβουλή. Μη βιάζεσαι να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς να είσαι σίγουρη ότι σε παίρνει. Μη βιάζεσαι γενικότερα. Δέξου πως ναι μεν του άρεσες, αλλά όχι τόσο ώστε να το συνεχίσει ευθέως ή άμεσα. Υπήρξε μια καθυστέρηση κια από τους δύο αλλά το θέμα έχει ως εξής: Αν κάποιος ενδιαφέρεται, φοβάται μη σε χάσει και αρπάζει την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί. Εσύ εκδηλώθηκες δύο φορές. Φτάνει τώρα. Το μήνυμα το έχει λάβει μην ανησυχείς. Περίμενε να δεις τι θα κάνει. Μην περιμένεις με αγωνία και μην ξανακάνεις κίνηση. Καλό είναι να δεις τις προθέσεις του και να μην πιέσεις καταστάσεις για να μην βρεθείς στη θέση του..."ε, τα 'θελε. Εκείνη το προκάλεσε". Ας μη σε θεωρήσει απελπισμένη όπως είπες. Μέχρι ενός σημείου καλά. Άσε να δεις τι θα κάνει.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα