Μου είπε πως θα συνατηθούμε για τελευταία φορά, αλλά δεν θέλω να τον χάσω!

17:02 9/5/2013 - Πηγή: Queen.gr

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλημέρα!
Διαβάζω μέσα από το site τις απαντήσεις σας στα γράμματα που σας στέλνονται και θα ήθελα να ζητήσω την άποψή σας για ένα δικό μου θέμα.
Είμαι στα 22 μου χρόνια. Είμαι με ένα παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Μαλώναμε και χωρίζαμε συχνά αλλά πάντα τα βρίσκαμε. Πολύ καιρό τώρα δεν βλεπόμασταν συχνά γιατί δούλευε πολλές ώρες. Παρολαυτά η σχέση μεταξύ μας ήταν πολύ

καλή μέχρι και την τελευταία φορά που τον είδα. Τις τελευταίες δύο βδομάδες όμως εξαφανίστηκε χωρίς να μου πει τίποτα και χωρίς να απαντάει στις κλήσεις και στα μηνύματά μου. Δεν ξέρω τι συνέβει ή αν βρήκε άλλη κοπέλα.. ( που μάλλον αυτό είναι..) Την Κυριακή θα συναντηθούμε για να μου δώσει κάτι που του ζήτησα και μου ξεκαθάρισε ότι είναι η τελευταία φορά. Δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω και τι να του πω.. Δεν θέλω να τον χάσω..
Θα με βοηθούσε πολύ η απάντησή σας..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Με εκτίμηση,
Μαρία

Η απάντηση του Queen.gr

Πιθανότατα να έχεις δίκιο, να έχει βρει κάτι άλλο ή γενικότερα να σε έχει ξεπεράσει. Να μην θέλει να είναι πια μαζί σου. Κοίταξε, καταλαβαίνω πως ίσως τον αγαπάς, είσαι ερωτευμένη μαζί του και έχεις επενδύσει συναισθηματικά κοινώς.

Το θέμα είναι να έχουμε τι δύναμη να προχωράμε και να μην εμμένουμε σε καταστάσεις που δεν τραβάνε, που δεν πάνε καλά και μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημα. Η σχέση σας δεν ήταν πολύ καλή. Δεν γίνεται να ήταν πολύ καλή. Απλά δεν θα ήθελες να το αποδεχτείς, να το δεις. Οι δύο τελευταίες εξαφανισμένες εβδομάδεςπου σε άφησε έτσι είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι δεν θέλει και είναι αυτός ο τρόπος του να σου το δώσει να το καταλάβεις.

Άσχημος τρόπος που δείχνει την έλλειψη σεβασμού. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Η πρώτη όμως που πρέπει να σεβαστεί τον εαυτό της είσαι εσύ. Πάρε αυτό που έχεις να πάρεις αν είναι σημαντικό και μη διανοηθείς καν να παρακαλέσεις, να κλάψεις, να ζητήσεις εξηγήσεις. Αν έστω λίγο νοιαζόταν πραγματικά θα σου είχε δώσει μια εξήγηση δεν θα σε άφηνε να τρέχεις. Πρέπει να το αποδεχτείς και αξιοπρεπώς να προχωρήσεις ή έστω να καταλάβεις πως μαζί του δεν υπάρχει μέλλον.

Ποιον ακριβώς δεν θες να χάσεις; Αυτόν που δεν είναι εκεί; Τον ήδη χαμένο; Αυτόν που σε έγραψε τόσες μέρες; Αξίζει; Σου αξίζει; Σκέψου το καλά γιατί αν αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας τόσο επιπόλαια δεν μπορούμε μετά να απαιτούμε από τους άλλους να μας σέβονται.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα