Μου είπε πως δεν θέλει να είναι μαζί μου αλλά είμαι ερωτευμένη και νιώθω πως με θέλει κι αυτός, γι αυτό σας ξαναγράφω...

15:12 7/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητή φίλη,
Είμαι η Δανάη που σου έχω ξανά στείλει mail,σχετικά με το παιδί από το εξωτερικό.... (αν θυμάσαι). Διάβασα τις όμορφες και πάνω απ' όλα σωστές συμβουλές σου. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απλά μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί του. Τον σκέφτομαι συνέχεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη του, δεν αντέχω άλλο!
Να τον δω και να του στείλω ούτε καν το σκέφτομαι, από εγωισμό

και μόνο! Αλλά, τον θέλω όσο τίποτα!
Βέβαια, ξαναεμφανίστηκε και μιλήσαμε για κάποια πράγματα. Άμεσα μου είπε πως μου έχει ξεκαθαρίσει απ' την αρχή τη θέση του, αλλά επειδή έχει καταλάβει τι άτομο είμαι ούτε με κορόιδεψε και ούτε ψέματα μου είπε και πως κ γι' αυτό μιλάει ακόμη μαζί μου!
Αυτό ήταν το μόνο που με χαροποίησε, κι ας μη θέλει να είμαστε μαζί! Αλλά είμαι διχασμένη! Ξέρω πως κάνει και με άλλες διάφορα, αλλά μέσα μου νιώθω κ ότι με θέλει.
Πώς να χειριστώ τη κατάσταση;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Η απάντησή του Queen.gr

Το θυμάμαι πολύ καλά το mail σου Δανάη. Δεν είναι συμβουλές αυτά που σου λέω- θέλω ν απω δεν σου λέω τι να κάνεις ή τι πρέπει να κάνεις... Είναι απλά η έκθεση αυτών που μου είπες από μία τρίτη ματιά.

Καταλαβαίνω ότι σου έχει γίνει εξάρτηση η σκέψη του. Μπορεί αυτό να λέγεται και έρωτας. Επιστημονικά (σαν ψυχολόγος) να σου πω κάτι: Η σκέψη είναι μία αλληλουχία από εντολές που δίνει ο εγκέφαλος. Οι επαναλαμβανόμενες εντολές γίνονται συνήθεια και η εντολή- ερέθισμα κάνει το σώμα κάθε φορά να αντιδρά με συγκεκριμένο τρόπο. Είτε όταν τον βλέπεις, είτε όταν ακούς για εκείνον... είτε είτε. Αυτό που δίνουμε εμείς οι ίδιοι για τροφή στον εγκεφαλό μας συνεχώς, γίνεται η χειρότερη εξάρτηση. Όταν μας αρέσει, μας έλκει κάποιος, η όψη του, η σκέψη του, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Έτσι, την επαναφέρουμε στο μυαλό μας. Ξανά και ξανά. Την κάνουμε συνήθεια. Το σώμα συνηθίζει αυτή τη σκέψη, αυτές τις χημικές διαδικασίες που το κάνουν να αισθάνεται έτσι... Τώρα ανάλογα και με αυτά που ζούμε με τον άλλο, αυτά που νιώθει και εκείνος και τη συμπεριφορά του, έχουμε ένα 'στόρυ' που τα γεγονότα μπορεί να το κάνουν να εξελίσσεται διαφορετικά από ό, τι θα θέλαμε. Αυτό μας διαταράσσει την ισοροπία που έχουμε δημιουργήσει με τα δικά μας όνειρα και το πώς θα θέλαμε τα πράγματα. Στο λέω πολύ περιληπτικά, σχεδόν αποσπασματικά και επιφανειακά για να καταλήξω πως όλα είναι στο μυαλό. Δηλαδή εσύ φέρνεις τις σκέψεις στο μυαλό σου. Δεν έρχονται μόνες τους... Εσύ όταν χαλαρώνεις ή μένεις μόνη τον σκέφτεσαι και ξαναζείς παλιές ή δικές σου στιγμές μαζί του, με την ιδέα του.

Εσύ φέρνεις τον πόνο στο μυαλό σου, την στενοχώρια για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, δεν έρχεται μόνος του. Συνειδητά το κάνεις. Συνειδητά μπαίνεις πιο βαθιά στον έρωτα και μεγαλώνεις αυτό που αισθάνεσαι. Ναι μεν υπάρχει η λογική σου αλλά την αναιρείς.... Σε καμία περίπτωση το να σου εξηγώ τι σου συμβαίνει... εσένα και σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ δεν έχει σκοπό να απομυθοποιήσ

Keywords
Τυχαία Θέματα