Μoncler NYFW 2013-Μοντέλο εξομολογείται: Δεν είχαμε νερό, τουαλέτα, λιποθυμούσαμε ένας-ένας!

Τι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια του εντυπωσιακού show;

«Μετά την πρώτη πρόβα το πρώτο μοντέλο λιποθύμησε από τη ζέστη ή/και τους δυνατούς προβολείς. Ακολούθησαν κι άλλα», αποκαλύπτει μοντέλο στο FashionIndie. Το εντυπωσιακό σόου του Moncler Thunder Dome, με 370 μοντέλα ήταν πραγματικά μια κόλαση. Για το εν λόγω show πολλά ακούστηκαν. Πολλές οι φήμες, για κακομεταχείρηση και τελικά ένα από τα μοντέλα που τράβηξε μάλιστα και τη φωτογραφία από τις στρατιωτικές πρόβες... μίλησε.

«Εμφανίστηκα στην ώρα μου, συνάντησα 100άδες άτομα, σε άτακτες σειρές περιμένοντας να ντυθούν για να κατέβουν στο παγοδρόμιο του show. Ξεκίνησαν από το 5 επίπεδο, τον πιο ψηλό όροφο, και κατέβαιναν σιγά-σιγά. Ήμουν στο τέταρτο επίπεδο- το δεύτερο πιο ψηλό. Μόλις ντυθήκαμε μας έστειλαν στο Gotham Hall. Φορούσαμε όλοι μπουφάν, παντελόνια για χιόνι, καπέλα, γάντια και πολλά χειμερινά αξεσουάρ και φυσικά μάσκες του σκι που αλοίωναν την όρασή μας και μας πίεζαν. Όταν μπήκαμε το 5ο επίπεδο είχε ολοκληρωθεί. Ήταν λες και μας κοίταζαν οικοδόμοι ντυμένοι με Moncler. Για να πάμε στις θέσεις μας έπρεπε να σκαρφαλώσουμε από σκαλωσιά σε σκαλωσιά. Μόλις πέρναμε τη θέση μας έπρεπε να ακινητοποιηθούμε! Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και τουαλέτα. Μπορούσες να κάνεις κάποιο διάλειμα αλλά δεν αντέχονταν τα βλέμματα αυτών που έμεναν στη θέση τους και δούλευαν στις 4 τα ξημερώματα. Μόλις ξεμπέρδεψαν και τα υπόλοιπα επίπεδα, ο χώρος πρασίνισε και ξεκινήσαμε πρόβες, πρώτα για τη μουσική, μετά για τα φώτα. Αυτό το 15-20 λεπτο κομμάτι από το Star Wars που μας έβαλαν δεν θα το ξανακούσω ποτέ. Μετά την τρίτη πρόβα, το πρώτο μοντέλο σωριάστηκε λιπόθυμο. Ακολούθησαν κι άλλα. Στο τρίτο μοντέλο που ήταν γυναίκα, σταμάτησαν και της έδωσαν λίγο νερό. Ύστερα όλοι φωνάζαμε για νερό- κάτι απόλυτα λογικό. Μας είχαν κάτω από εκατοντάδες προβολείς, νηστικούς για ώρες και με ντύσιμο για χιόνια. Έλεος! Με τα πολλά έφεραν νερό. Μετά μας είπαν να πετάξουμε τα μπουκάλια στο κέντρο. Πανέξυπνη ιδέα. Τσαντισμένα μοντέλα και μισογεμάτα πλαστικά μπουκάλια να εκσφενδονίζονται από 5 κερκίδες. Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε κανείς. Κάπου εδώ πρέπει να άνοιξαν οι πόρτες για τους πρώτους φωτογράφους που κάνουν τα backstage. Όχι κίνηση, όχι τουαλέτα, όχι νερό. Στεκόμασταν ακίνητοι ενώ λάμβανε χώρα το ένα show πίσω από το άλλο, 'ΑΝΤΟΧΗ'. Νόμιζα τότε πως με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου, πως καίγομαι και δεν αναπνέω μέσα στα ρούχα και κάτω από τη στρόμπα, γύρω σκοτάδι και να φοράω μάσκα! Έκοψαν το 4ο show γιατί κατάλαβαν πως πολλοί δεν θα αντέχαμε.

Καταφέραμε να το βγάλουμε σε πέρας. Δύσκολο, σκληρό για μας- αλλά σίγουρα επικό για το θεατή. Μετά το show, το χάος. Μοντέλα να ποδοπατούν το ένα το άλλο για τουαλέτα! Εγώ κατάφερά να κατέβω 2 ώρες μετα. Η πληρωμή μας; Τουλάχιστον έβγαλα ένα jacket, μιας και έχω τρέλα με τα jackets υποθέτω άξιζε- αφού ζω».

Καμιά φορά για να απολαύσουμε εμείς ένα άρτιο εντυπωσικαό αποτέλεσμα, κάποιοι υποφέρουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα