Μήνυση σοκ από γνωστή ηθοποιό στη μάνα της εξαιτίας πορνογραφικού υλικού

Φωτογράφιζε την κόρη της με φετιχιστικά ρούχα στην πιο αγνή της ηλικία.

H Eva Ionesco είναι το νεότερο πρόσωπο που έχει φωτογραφηθεί ποτέ σε περιοδικό για ενήλικες. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως είναι πως η αιτία για αυτές τις φωτογραφίσεις είναι η μητέρα της ηθοποιού που τη χρησιμοποίησε για να παράγει πορνογραφικό υλικό στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

H 47χρονη πλέον ηθοποιός έχει να μιλήσει στην 77χρονη μητέρα της αρκετά χρόνια εξαιτίας αυτών των φωτογραφιών, με την Eva Ionesco να την κατηγορεί ότι την εκβίαζε προκειμένου να τις βγάλει τις προκλητικές εκείνες φωτογραφίες.

Η γαλλίδα ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά πως από τα τέσσερα έως τα δώδεκα της, η μητέρα της Irina Ionesco, αυτοδίδακτη φωτογράφος είχε μανία να τη φωτογραφίζει σε περίεργες πόζες, που είχαν προκαλέσει διφορούμενα σχόλια. Οι εν λόγω ασπρόμαυρες φωτογραφίες, απεικονίζουν την τότε μικρούλα Eva, να ποζάρει με φετιχιστικά ρούχα και γυμνή. Μάλιστα το δικαστήριο δικαίωσε την ηθοποιό, εκδίδοντας διαταγή, η μητέρα της να της καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ για «ζημιές» στην κόρη της. Επίσης, υποχρεούται να της επιστρέψει και τα αρνητικά των φωτογραφιών που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα