Μία ολοκληρωμένη πρόταση για βαμμένα μαλλιά

Εμπιστευθείτε τον Ηλίανθο και το Τσάι του βουνού από την Κορρές για τα βαμμένα μαλλιά.

Στην καινούρια σειρά μαλλιών της Κορρές υπάρχει και μία ολοκληρωμένη πρόταση για βαμμένα μαλλιά. Σαμπουάν, conditioner και μάσκα με βάση τον Ηλίανθο και το Τσάι του βουνού, φυσική πηγή πολυφαινολών, που προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών από την ηλιακή ακτινοβολία, το styling και το συχνό λούσιμο. Όλα έχουν εκχυλίσματα από δίκταμο, μαντζουράνα & τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη.

Το Σαμπουάν

προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, λάμψη και διάρκεια χρώματος σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες -βαφή ή περμανάντ- με βιοενεργό σύστημα πολυσακχαριτών, το οποίο ενισχύει τη φυσική άμυνα του τριχωτού, εξασφαλίζοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Η Mαλακτική Kρέμα διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο διάστημα και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση. Το έλαιο Αβησσυνίας, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, θρέφει και αναδομεί την τρίχα, αυξάνοντας την ελαστικότητα των μαλλιών και διευκολύνοντας το χτένισμά τους. Το ίδιο κάνει και η Eπανορθωτική Mάσκα Mαλλιών, επανορθώνοντας τις φθορές που έχουν υποστεί τα βαμμένα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα