Μια νεράιδα μέσα στο χειμώνα

Το limited edition άρωμα Feerie Rose Des Neiges του οίκου Van Cleefs & Arpels συνεχίζει το παραμύθι.

To Feerie Rose Des Neiges διατηρεί την πολυτέλεια και την κομψότητα του Feerie, με μία νεράιδα που υφαίνει μία σύνδεση μεταξύ των κοσμημάτων και των αρωμάτων. Αυτή τη φορά το χειμωνιάτικο τριαντάφυλλο μ' ένα μαγικό όνομα μεταδίδει τη μυστηριώδη λάμψη των πολύτιμων λίθων του οίκου Van Cleefs & Arpels.

Πιο λαμπερό από ποτέ το Feerie ντύνεται στα κατάλευκα σαν αφιέρωση στο όμορφο λευκό

τριαντάφυλλο που φέρει το όνομα του. Μία μαγευτική χάρη, το αγνό, λευκό τριαντάφυλλο iceberg αντέχει το χειμώνα και τα μεταξένια πέταλα του αιχμαλωτίζουν το φως με ένταση και το ακτινοβόλο άρωμα του υπερβαίνει τη φύση και την ξυπνά από το λήθαργο. Το Feerie Rose des Neiges κάνει μία ξεκάθαρη σύνδεση ανάμεσα στο άρωμα και στα κοσμήματα του οίκου Van Cleef & Arpels. Οι πτυχές του μπουκαλιού αντανακλούν το απαλό φως του χειμωνιάτικου ήλιου- καθαρό, ζωντανό και μυστηριώδες.

H συσκευασία του μεταφέρει το συναίσθημα ενός τριαντάφυλλου που ανθίζει στην καρδιά του χειμώνα. Το μπουκάλι του έχει τα χρώματα που φωτός που απεικονίζουν το χιόνι και το ίδιο το άρωμα έχει ροζ πιπερόκοκκους, αχλάδι, cranberries και Lychee στις νότες κορυφής, τριαντάφυλλο, μανόλια, παιώνια και blackberry στην καρδιά και ξύλο κέδρου, tonka beans, σανδαλόξυλο και musks στις νότες βάσης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα