Μια νέα σημαντική συνεργασία στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Κυριακή Δοξαρά& το Θέατρο Σκάλα στον Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Μια νέα, ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία καλωσορίζει ο Τομέας ΚοινωνικώνΥπηρεσιών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ με την Κυριακή Δοξαρά& το Θέατρο Σκάλα.
Η Κυριακή Δοξαρά είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Κεντρικής Σχολής Λόγου &Δράματος του Λονδίνου.

Έχει φοιτήσει στο Τ.Ε.Ι. Εργοθεραπείας Αθηνών και στο Στούντιο Υποκριτικής Τέχνης Σφαίρα και παρακολούθησε σεμινάρια εξειδίκευσης στο σωματικό θέατρο, την υποκριτική, τη μάσκα, το κουκλοθέατρο, την ξυλογλυπτική, τον εμψυχούμενο αυτοσχεδιασμό και τη σκηνοθεσία. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός – κουκλοπαίχτρια σε θιάσους στην Αγγλία, την Αυστρία και την Ελλάδα. Το 2004 ίδρυσε το Θέατρο Σκάλας και ανεβάζει εικαστικές παραστάσεις και παραστάσεις δρόμου. Παράλληλα γράφει παραμύθια για το Θέατρο Σκάλα και σκηνοθετεί παραστάσεις άλλων θιάσων. Διδάσκει κατασκευή και εμψύχωση θεατρικής κούκλας καθώς και κουκλοθέατρο.
Η Κυριακή Δοξαρά θα συμμετέχει ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία των ειδικοτήτων Ειδικός Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας &Έκφρασης και Ειδικός Προσχολικής Αγωγής για Α.Μ.Ε.Α.του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.Οι σπουδαστές θα συμμετέχουν στην επιμέλεια και παρουσίασηπαιδικών θεατρικών παραστάσεων και δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης, όπως αυτοσχεδιασμό, κουκλοθέατρο, εικαστικές τέχνες και συγγραφή παραμυθιών.Στόχος της συνεργασίας είναι ημετάδοση εξειδικευμένων γνώσεων και εμπειριών στους μελλοντικούς επαγγελματίες.


Πληροφορίες : Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιουλιανού 26, 210 82 25 983, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νίκης, Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226 318, www.delta-iek.gr , IekDeltaOfficialFacebookPage

Keywords
Τυχαία Θέματα