Μία χάνεται μία εμφανίζεται προφασιζόμενος ότι δεν βλέπει τις κλήσεις!

15:09 8/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας και καλη χρονια!
το δικο μου θεμα ειναι το εξης..Πριν 2 μιση μηνες γνωρισα ενα παιδι σε ενα γαμο.εκδηλωσε αμεσως το ενδιαφερον του,μου ζητησε τηλ,γιναμε φιλοι

στο fb και καθημερινα ειχαμε επικοινωνια.Να σημειωσω οτι ειμαστε απο διαφορετικες πολεις(σχετικα κοντινες ομως)..τελοσπαντων αυτος εδειχνε τρομερο ενδιαφερον να με δει ξανα,να με γνωρισει καλυτερα,μου εστελνε μηνυματα συνεχως οτι με σκεφτεται κ γενικα υπηρχε ενα πολυ ρομαντικο ενδιαφερον εκατερωθεν.Πριν απο 20 μερες πηγα στην πολη του σε μια φιλη μου και βγηκαμε..ηταν πολυ τρυφερος απεναντι μου,μου γνωρισε τους φιλους του και την επομενη μερα που ξανασυναντηθηκαμε,καναμε ερωτα.ΟΛΑ ηταν υπεροχα,ιδανικα για εμενα..εκεινες τις μερες ειχε ομως κ ενα οικογενειακο προβλημα κ καταλαβα οτι γενικα τον ταλαιπωρουν οικογενειακα ζητηματα που απο ευγενεια δεν ρωτησα παραπανω..Οταν εφυγα συνεχισαμε επικοινωνια αλλα καποιες φορες χανοταν(πχ δε σηκωνε τηλεφωνο και επαιρνε μετα απο ωρα).Συνεχιζε ομως να στελνει οτι με θελει,του λειπω,με σκεφτεται κτλ κτλ..εμενα ομως αυτο το πραγμα με φερνει σε δυσκολη θεση.Το οτι δεν απαντα στο τηλεφωνο που τον παιρνω κ εμφανιζεται μετα απο 1-2 μερες και ειναι σα να μην τρεχει τιποτα..του το ειχα πει μια φορα οτι δε μου αρεσει που χανεται κ ειχε απαντησει πως δε χανεται απλα δεν βλεπει αμεσως το τηλεφωνημα ή το μηνυμα που εχω στειλει.Ή μπορει να του μιλησω στο fb και να μην απαντησει και να πει μετα οτι ειχε μπει ενας φιλος του..κ τωρα πριν 2 μερες μιλησαμε κ ειπαμε να τα πουμε το βραδυ στο skype(αυτος το προτεινε),μπηκα κ δεν ηταν μεσα,τον πηρα τηλ δεν το σηκωσε.Χθες δεν εκανε τιποτα κ σημερα τον πηρα 2 φορες και απαντησε μες στην καλη χαρα οτι ηταν εξω κ ειχε δουλεια γι αυτο δεν το σηκωνε..Αυτη η συμπριφορα δεν ειναι περιεργη?Δε θεωρω οτι θελει να ξεκοψει γιατι ειχε πολλες ευκαιριες να το κανει,αλλα τι μπορει να συμβαινει?Μηπως εγω σκεφτομαι πολυ ενω αυτος το εχει παρει εντελως χαλαρα?Πως να φερθω απο δω κ περα γιατι θα τρελαθω...!

Ευχαριστω κ συγνωμη για τη μακρυγορια μου!

Η απάντηση του Queen.gr

Aγαπητή φίλη. Δεν θα αναλύσω πολύ τα πράγματα γιατί είναι παντελώς άσκοπο. Του αρέσεις και του αρέσει ΟΤΑΝ ευκαιρεί και έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί σου. Σαν μία καλά εναλλακτική. Τίποτα παραπάνω. Άσε τι λέει όταν μιλάτε. Αυτά είναι ψιλοδουλεματάκια. Αν είχε το νου του σε σένα, θα είχε το νου του να το σηκώνει. Το κινητό, το facebook, το skype, το οτιδήποτε. σαφώς και έχετε κάτι χαλαρό προς το πολύ χαλαρό.

Τα λόγια και ο τρόπος ήταν μέχρι να σε ρίξει - ιδίως αν είσαι κοπέλα που δεν αρέσκεται σε ελεύθερες καταστάσεις και σεξ χωρίς δέσμευση. Το ότι σε γνώρισε στους φίλους δεν σημαίνει κάτι. Είστε μακριά, είναι φίλοι του και μπορεί να ήταν και επίδειξη. Ενδέχεται να έχει και σχέση ή οτιδήποτε άλλο στην πόλη του και γι αυτό να μην ασχολείται γενικά. Δεν είναι περίεργη καθόλου η συμεπριφορά του είναι απόλυτα ξεκάθαρη. Μην τρελαθείς καθόλου. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Ξέρω ότι θες να πιστέψεις πως ζεις έναν μοιραίο και τρελλό ρομαντικό ίσως έρωτα αλλά δεν ζεις τίποτε από αυτά.

Δεν καταλαβαίνω τι παθαίνουμε και ονειροβατούμε έτσι οι γυναίκες πείθοντας τον εαυτό μας πως συμβαίνει κάτι πολύ ανώτερο από το απόλυτα πεζό που έχουμε μπροστά μας. Μην βιάζεσαι να εξιδανικεύεις καταστάσεις, φίλη μου. Στη ζωή θα συναντήσεις πολλά ευτράπελα και δυσάρεστα αν συνεχίσεις έτσι...

Είναι τόσο ξεκάθαρο και δεν το βλέπεις γιατί δεν θέλεις να το δεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαφανίζεται και να αργεί κάποιος έτσι. Φυσικά και δεν θέλει να ξεκόψει- τουλάχιστον τώρα- μιας και είσαι πολύ βολική. Ή θα το πάρεις χαλαρά και δεν θα ελπίζεις σε κάτι παραπάνω από αυτό που συμβαίνει ή αν επιθυμείς κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου θα πάψεις να ασχολείσαι μαζί του και θα ανοίξεις τα μάτια σου για κάτι άλλο.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα