Μετά από δύο δεκαετίες ξανασυναντήθηκα με την πρώτη μου αγάπη. Εκείνος ετοιμάζεται για γάμο κι εγώ για διαζύγιο. Υπάρχει μέλλον;

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Μετά από κοντά δύο δεκαετίες ξανασυναντήθηκα με την πρώτη μου αγάπη. Η έλξη υπήρξε. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ είμαι στην φάση του διαζυγίου (με δύο τέκνα) και αυτός στην φάση του γάμου, ο οποίος από σύμπτωση, ακυρώθηκε αλλά θα γίνει μες το χειμώνα μάλλον. Βγαίνουμε, περναμε καλά, μπορούμε να μιλάμε για ώρες, λέει ότι του λείπω αλλά αγαπά το κορίτσι που θα παντρευτεί.......Τί να κάνω; Να του πω πώς αισθάνομαι και να ρισκάρω να νιώσει πιεσμένος και να την κάνει

ή να αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν και ότι βγει; Δέν έχω ξαναβρεθεί ποτέ σε αυτή την θέση και δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ.

Kαι τί θέλει αυτός από μένα; Γιατί φαγώθηκε να βρεθούμε και μου μιλάει για πράγματα που κανονικά τα λέμε σε μέλη της οικογένειάς μας μόνο; Για δώστε καμία ιδέα γιατί θα σκάσω!!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη η κατάσταση είναι δύσκολη. Όταν λες η έλξη υπήρξε εννοείς πως έγινε κάτι ερωτικό ή απλά την ένιωσες; Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να υπάρχει αμοιβαίο συναίσθημα και επιθυμία, ιδίως αν σας συνδέει κάτι τέτοιο.

Το timing σας είναι κακό. Εσύ βρίσκεσαι σε μία δύσκολη κατάσταση καθώς κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου και έχεις ανάγκη με κάτι να ασχοληθείς, να ζωντανέψεις, να ξαναπιάσεις τη ζωή από την αρχή. Έχεις και δύο παιδιά πουδυσκολέυουν λίγο τα πράγματα. Το ότι γνωριστήκατε σε μία τρυφερή ηλικία σας φέρνει κοντά και κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σένα να δεθείς, καθώς δεν είναι ένας άγνωστος καινούριος άντρας στη ζωή σου, αλλά κάποιος που σε γνωρίζει ήδη απλά τώρα έρχεται σε επαφή με την νέα σου πραγματικότητα.

Το τι θέλει εκείνος από εσένα δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ίσως μέσα του έχει αυτή την ψυχρότητα ενός άντρα που ετοιμάζεται να παραδόσει την ελευθερία του κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί να του λείπει το συναίσθημα που είχατε κάποτε, όμως τα δεδομένα στη ζωή σας έχουν αλλάξει. Είναι με μία γυναίκα που λέει κιόλας πως αγαπά. Μπορεί να έχει την ανάγκη να φλερτάρει, να νιώθει ελέυθερος, νέος ξανά... να θέλει να νιώθει επιθυμητός, να σε εκτιμά πολύ, να είναι μπερδεμένος... Σίγουρα σε νιώθει κοντά του για να σου εμπιστεύεται σημαντικά πράγματα.

Ιδέα δεν μπορώ να σου δώσω και δεν επιθυμώ να σου δώσω. Προτείνω να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και να μην κάνεις καμία κίνηση εσύ. Εκείνος είναι ο δεσμευμένος σε αυτή την περίπτωση. Αν είναι τόσο δυνατό αυτό που νιώθετε ώστε να χαλάσει τον επικείμενο γάμο του, ας το κάνει. Αλλά δεν θα νιώθεις καλύτερα αν το έχεις προκαλέσει. Και πάλι όμως δηλώνει ότι την αγαπάει. Θεωρείς ότι αυτός ο άνθρωπος θα άφηνε την κοπέλα που αγαπά και ετοιμάζεται να παντρευτεί για μία γυναίκα από τα παλιά σε φάση διαζυγίου με δύο παιδιά; Θα έπαιρνε αυτή την ευθύνη απλά για να δοκιμάσει μαζί σου; Πραγματικά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να τον αφήσεις και να κρατήσετε την ανθρώπινη επαφή που και αυτή δεν τη βρίσκω σωστό να υπάρχει από τη στιγμή που τα πράγματα μεταξύ σας δεν είναι αμιγώς φιλικά.

Τα απωθημέν

Keywords
Τυχαία Θέματα