Μέσα στο λονδρέζικο σπίτι του Tom Ford

Μίνιμαλ, ιδιαίτερο και απόλυτα chic- όπως ακριβώς και οι δημιουργίες του

«Ακόμα κι αν ζούσα σε μία καλύβα από άχυρο, το κάθε ένα από τα στάχυα της στέγης της, θα ήταν τοποθετημένο με την σωστή φορά», είχε δηλώσει κάποτε ο Τom Ford και, βλέποντας τις φωτογραφίες από το σπίτι του στο Chelsea του Λονδίνου δεν μπορούμε παρά να τον πιστέψουμε.

Ο σχεδιαστής, που το 2004 άφησε τους οίκους Gucci και YSL

με σκοπό να προχωρήσει στην δημιουργία του label με το όνομά του, είναι γνωστός για την αγάπη του για την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, καθώς και για τις συνεργασίες του με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία. Σε συνέντευξή του στο CNN ο Ford έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι περνάει, τις περισσότερες ώρες της ημέρας του, στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο. Η κουζίνα του σπιτιού στο Λονδίνο είναι μίνιμαλ, sleek και δίνει την αίσθηση απολύτως αποστειρωμένου χώρου- αναρωτιόμαστε αν επιτρέπεται να φάει κανείς εκεί μέσα.

Το υπνοδωμάτιο είναι, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου, ο χώρος του σπιτιού όπου προτιμάει να δουλεύει- ξαπλωμένος στο κρεβάτι, με το laptop του στα πόδια του και τα δύο σκυλιά δίπλα στο κρεβάτι. Ο ίδιος δηλώνει «μανιακός» με τον σωστό φωτισμό, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε ακριβώς να εντοπίσουμε κοιτώντας τους μαύρους τοίχους του δωματίου. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, ο σχεδιαστής αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή μονοκατοικία του στο Chelsea, στην τιμή των 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα