Μέσα σε 3 μήνες σχέσης με απάτησε, αλλά μου ζητά δεύτερη ευκαιρία

Να τον συγχωρήσω, παρά το ότι πήγε με άλλη λίγους μήνες αφού τα φτιάξαμε;

Αγαπητή Doctor Love,
ήμουν με ένα παιδί 5 μήνες και το καλοκαίρι που πέρασε είχε πάει διακοπές στην πόλη από όπου κατάγεται. Εκεί με απάτησε με μια παλιά γνώστη του. Τότε ήμασταν μαζί 3 μήνες. Το έμαθα από ένα μήνυμα στο κινητό του το οποίο δεν είχε σβήσει ενώ μου είχε δώσει τον κώδικό του κινητού του καιρό. Τώρα μου λέει ότι το μετάνιωσε, ότι έκανε λαθος,

ότι τελικα σημαίνω πολλά γι αυτόν και να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύετε οτι αξίζει?
Αγαπητή φίλη,

θα σε ρωτήσω κάτι. Ρητορικό θα είναι, βεβαίως, το ερώτημα, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο. Έχεις πρόβλημα να μοιράζεσαι τον σύντροφό σου; Να κάνει, δηλαδή, σεξ και με άλλες γυναίκες; Αν ναι, φυσικά να του δώσεις και δεύτερη ευκαιρία. Και τρίτη. Και τέταρτη. Και ούτω καθ'εξής.
Γιατί, λογικά, αυτό θα συμβεί. όταν ένας άνθρωπος στους 3 μήνες σχέσης κάνει σεξ με άλλη, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ελπίδες για αυτή τη σχέση.
Πόσω μάλλον όταν επί δυο μήνες στο κράταγε κρυφό, και σου ζήτησε την ευκαιρία ΑΦΟΥ ανακάλυψες τυχαία το μήνυμα. (Είναι και βλαξ, μεταξύ άλλων).

Νομίζω λοιπόν πως, αν ΔΕΝ θέλεις να μοιράζεσαι τον σύντροφό σου σεξουαλικά, πήρες ήδη την απάντησή σου. Όχι Δεύτερη Ευκαιρία.

Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα