Με πιέζει πολύ να αλλάξω και καταλήγω να σκέφτομαι άλλον!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Έχω μια σχέση εδώ και κάτι μήνες. Είναι όντως πού σοβαρό παιδί για την ηλικία των 18 χρονών και πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ότι είναι τρυφερός και ότι με σκέφτεται το κάνει αλλά αυτά δεν είναι αρκετά γιατί τα δικά μου πιστεύω μάλλον δεν ταιριάζουν και τόσο με τα δικά του και όπως το βλέπω δεν θα ταιριάξουμε ποτέ. Γιατί; Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο μα τόσο ζηλιάρης ; να με παίρνει μακρυά από όλους μου τους φίλους να μου λέει πως να ντύνομαι και να μην μπορώ σαν

μια νεαρή κοπέλα να πάω για ποτό με τις φίλες μου ; Φυσικά να τονίσω ότι δεν μου αρέσουν τα ξενύχτια , μιλάω για 2 φορές τον μήνα το πολύ κιόλας αλλά όταν βγαίνει εκείνος εγώ όλο χαρά του λέω με χαρά ''καλά να περάσεις αγάπη μου'' γιατί σέβομαι ότι είναι μικρός και δεν μπορεί να σκλαβωθεί άσχημα από τώρα .Εκείνος από την μέρα που μπήκε στην ζωή μου δεν θέλει να με αλλάξει αλλά και παρέες άλλαξα και την τρύπα στην γλώσσα έκλεισα και δεν βγαίνω και κολάν δεν φοράω και τρύπα στον αφαλό δεν θα κάνω γιατί όπως λέει πριν από αυτόν όλο μαλακίες έκανα και με πήρε και με έκανε άνθρωπο. ΟΙ ΜΟΝΑΧΈΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙΑ πιο χαλαρές είναι από εμένα και είμαι 18 χρονών. Του έχω μιλήσει πολλές φορές δεν καταλαβαίνει το άτομο είναι κολλημένο.. Μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπει να είμαι εγώ και πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο στις γιορτές ένα παιδί που με κυνήγαγε 4 χρόνια . ποτέ δεν με ξέχασε , ποτέ δεν με ξεχνάει.. και σε ότι του έλεγα πάντα ΝΑΙ μου έλεγε. και ήθελε ΕΜΈΝΑ , εμένα όπως με είχε γνωρίσει , εμένα στα χειρότερα μου , με την κακία μου με τα νεύρα μου. Πάντα φιλότιμο αυτό το παιδί , έκλαιγε μπροστά μου γιατί πέθαινε για μένα και εγώ γέλαγα .. Εκείνος πέθαινε και εγώ γέλαγα . Ποτέ δεν του έδωσα μ α ευκαιρία. Αλλά μιλάγαμε συνέχεια και σαν φίλος ήταν πάντα δίπλα μου χωρίς να με πιέζει . Τον ήθελα πολύ απλά δεν ξέρω τι με έκανε και έφευγα . Ο γλυκός μου μόλις το σήκωσα ''Ζωούλα μου τι κάνεις; Μην με ξεχνάς και να είσαι καλά'' πάντα έτσι μου μίλαγε . εκτός αυτού μου λείπει γενικά το να ΖΩ. εγώ ξέρω τι η σχέση δεν είναι ούτε σκλαβιά ούτε φυλακή . Πως θα καταλάβει ο δικός μου; τι θα κάνω ; Δεν είμαι πια εγώ!

Η απάντηση του Queen.gr

Έχεις μία σχέση που σε πιέζει πολύ και θέλει να σε αλλάξει- μία σχέση που δε σε καλύπτει και δεν σου προσφέρει κάτι. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να σου επιβάλλει κανόνες ντυσίματος αν δεν είσαι υπερβολικλη ήδη. Και εσύ αν δεν ήθελες να το κάνεις, κακώς το δέχτηκες εξ' αρχής... Αν σου λείπουν οι φίλες, οι φίλοι και η ζωή σου- αν θες να ντυθείς και να περάσεις καλά σε φυσιολογικές γραμμές όπως κάνουμε όλοι, απλά πες του το όμορφα και κάντο.

Τώρας σεο, τι αφορά το ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος από το παρελθόν, αν είναι δίπλα σου και αν σε στηρίζει- αν σε αποδέχεται όπως είσαι και αν σε θέλει δεν μπορώ να σου το πω εγώ. Εκτός των άλλων το δηλώνεις περήφανα, το φωνάζεις σχεδόν εσύ η ίδια. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω εάν αυτό συμβαίνει όντως ή αν η ανάγκη σου να ξεφύγεις και να ταυτιστείς με κάποιον σε κάνει να τον εξιδανικεύεις.

Ένα πρόβλημα έχεις. Την τωρινή σου σχέση. Μάλλον το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναρωτηθείς αν θα τη συνεχίσεις ή όχι. Κάτσε να δεις τι θέλεις εσύ. Τις δικές σου ανάγκες. Ο άνθρωπος που είσαι μαζί είναι αυτός που είναι. Εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις τι είδους ζωή θες να κάνεις. Δεν σου φταίει καθόλου εκείνος για το αν σκέφτεσαι άλλον, αν σου λείπει η ζωή σου ή αν δεν κάνεις τίποτα για σένα. Είναι δική σου απόφαση να έχεις σχέση μαζί του με ό, τι συνεπάγεται αυτό. Αν κάτι σε χαλάει άλλαξέ το απλά και μην παραπονιέσαι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα