Λιάγκας - Σκορδά σχολιάζουν την Ελένη Μενεγάκη

12:46 1/3/2012 - Πηγή: Queen.gr

Με αφορμή τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για το πως βίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, το παρεάκι του «Πρωινό μου» σχολίασε ποικιλοτρόπως και οι κεντρικοί παρουσιαστές (Λιάγκας - Σκορδά) δε συμφώνησαν απόλυτα με τα όσα είπαν και πήραν θέση δημόσια.

Η Φαίη Σκορδά βγήκε έχασε την ψυχραιμία της άλλη μια φορά στα gossip

news  με την «επίθεση» που έκαναν στην Ελένη  Μενεγάκη οι συνεργάτες της και πιο πολύ από όλους η Σάσα Σταμάτη που συνηθίζει να ανεβάζει τον πήχη στην σκληρή κριτική που κάνει καθημερινά. «Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από κάποιον να σου μιλήσει για τα προσωπικά του θέματα κι εσύ να μην ανοίγεσαι ποτέ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει γίνει στο σπίτι κάποιου!», είπε η Φαίη υπερασπιζόμενη την Ελένη Μενεγάκη. «Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι η Σάσα!», συμπλήρωσε, ενώ ακόμα και όταν πέρασαν σε διαφημιστικό διάλειμμα, η Φαίη Σκορδά συνέχισε να λέει με κλειστά τα μικρόφωνα: «Κάνεις λάθος σε αυτό που λες και το ξέρεις καλά«.

Όσον αφορά στη θέση του Γιώργου Λιάγκα,  με το που πήρε τον λόγο πέταξε τα βέλη του του για την Ελένη και την εκπομπή της  και ανέφερε χαρακτηριστικά προς έκπληξη ακόμη και της Φαίης. «Έχει επίγνωση ότι την βλέπει όλη η Ελλάδα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ελένη και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Ε, όχι και όλη η Ελλάδα! 20% κάνει«. Το αν υπάρχει κόντρα ή όχι δε το γνωρίζουμε αλλά Γιώργος και Φαίη φάνηκε ότι έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για την βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης. Γιατί κακά τα ψέματα, τα νούμερα της Ελένης είναι ένας άθλος με ανταγωνισμό σε επαναλήψεις, μεσημεριανής εκπομπής στο star  και δελτία ειδήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα