Κοίτα! Χωρίς βερνίκι

Τα νύχια θέλουν χρώμα αλλά η Stella McCartney δεν μοιάζει να το ασπάζεται.

H Stella McCartney μπορεί να φτιάχνει υπέροχα ρούχα και ακόμη πιο υπέροχα παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα της συγχωρήσουμε εμφανίσεις όπως αυτή στα British Fashion Awards 2011.

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στο ρούχο της

–το οποίο εκτιμάμε- αλλά σε δύο άλλα σημεία. Στα χέρια και στα πόδια της και πιο συγκεκριμένα στα νύχια της! Είναι γνωστό, μεν, ότι η ίδια είναι υπέρμαχος των φυσικών συστατικών, υλικών κλπ., -θυμηθείτε και την οργανική σειρά καλλυντικών που είχε κυκλοφορήσει κάποια χρόνια πριν- αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το φυσικό και το απλό –που πρεσβεύει με τις γραμμές των δημιουργιών της αντίστοιχα- σημαίνει την απουσία βερνικιού στα νύχια.

Όσο περιποιημένα κι αν είναι τα νύχια –και τα συγκεκριμένα είναι, αφού μπορείτε να παρατηρήσετε πόσο γυαλίζουν στην επιφάνεια τους- το βερνίκι νυχιών τους δίνει άλλη εικόνα, πολύ πιο ολοκληρωμένη και όμορφη, ειδικά όταν πρόκειται για επίσημες εμφανίσεις.

Κι αν στα χέρια το look χωρίς βερνίκι νυχιών –που είχε λανσαριστεί και παλιότερα- είναι ανεκτό, δε θα λέγαμε το ίδιο και για τα πόδια. Οπότε, κρατήστε το καλό της γούστο μόνο στον τομέα της μόδας και μην την μιμηθείτε στην ομορφιά –τουλάχιστον στα νύχια!

Keywords
Τυχαία Θέματα