Κέρδιστε τη Capital Soleil της Vichy με βελούδινη υφή και SPF 50 για το πρόσωπo!

Οι νέες κρέμες προσώπου Vichy Capital Soleil κάνουν την αντηλιακή προστασία ιδανική. Το queen χαρίζει σε 20 αναγνώστριες , τη νέα Capital Soleil κρέμα προσώπου της Vichy με δείκτη προστασίας 50 , για βελούδινη υφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη

φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Η πρώτη υψηλή αντηλιακή προστασία με τριπλή δράση που ενισχύει την ομορφιά της επιδερμίδας: λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί, βελούδινο και απαλό αποτέλεσμα, λιγότερες ρυτίδες και κηλίδες. Ακόμα πιο υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA μικρού και μεγάλου μήκους. Η σύνθεσή της ενισχύεται με Υαλουρονικό Οξύ, που απορροφάται άμεσα και «γεμίζει» ορατά την επιδερμίδα.

Βελούδινη υφή που αγκαλιάζει το δέρμα προσφέροντας εξαιρετική ενυδάτωση με 24ώρη διάρκεια, που αφήνει το δέρμα στεγνό, χωρίς να κολλάει. Το άρωμά της από ξύλο, ταλκ, λουλούδια, φρούτα και καλοκαιρινή δροσιά ενισχύει την ευχαρίστηση και κάνει την υφή έναν ακόμα λόγο για επανάληψη!

Για να κερδίσετε και εσείς την νέα κρέμα προσώπου της Vichy , συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=79370&url=queen.gr|579|1200{/iframe}

Keywords
Τυχαία Θέματα