Κάντε στον εαυτό σας και στους φίλους σας ένα ξεχωριστό δώρο

«Φωτίστε τα Χριστούγεννα με Ελπίδα στο notoshome στο Golden Hall»

Φέτος μπορείτε με ένα δώρο να συμβάλλετε συγχρόνως σε έναν ξεχωριστό σκοπό: Ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο των κεριών Sandrine & Jo στο πολυκαταστημα ειδών σπιτιού notoshome στο Golden Hall και υποστηρίξτε το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Tο πολυκατάστημα notoshome

στο Golden Hall παρουσιάζει μια νέα συνεργασία και σας προσκαλεί 18-31 Δεκεμβρίου, σε ένα μαγευτικό ταξίδι αρωμάτων και χρωμάτων για να σας παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις συλλογές φυσικών κεριών σόγιας Sandrine & Jo, σε μοναδικές συσκευασίες.

Μέσα από τις συλλογές Sandrine & Jo θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μυρωδιές της πανέμορφης ελληνικής γης, της πορτοκαλιάς, της λεβάντας, του γιασεμιού, του άγριου τριαντάφυλλου και του φασκόμηλου αλλά και τα σαγηνευτικά xρώματα δειλινού μέσα από το ocean breeze, την κανέλα, το τσάι & τζίντζερ, την αγνή βανίλια και το σανταλόξυλο.
Τα πολυτελή κεριά της Sandrine & Jo είναι χειροποίητα, φτιαγμένα στην Ελλάδα ένα- ένα στο χέρι ενώ κάθε κερί διαρκεί 50 ώρες και είναι μη τοξικά, βιοδιασπώμενα και από ανακυκλώσιμα υλικά.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των κεριών θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να συμβάλλουν στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος.

Keywords
Τυχαία Θέματα