Καλοκαιρινό shopping στα Sprider Stores!

Και αυτή τη σεζόν, επισκεπτόμαστε την αγαπημένη ελληνική αλυσίδα των Sprider Stores, και κάνουμε στυλάτες επιλογές για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας..

Τα διάσημa brands των Sprider Stores μας περιμένουν, για να ανανεώσουμε το καλοκαιρινό στυλ μας- στην πόλη αλλά και στις διακοπές! Η ανοιξιάτικη

και καλοκαιρινή συλλογή των Sprider Stores είναι εμπνευσμένη από πολλά και διαφορετικά θέματα, που καλύπτουν κάθε γούστο, στυλ, αισθητική και είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση, αφού, μεταξύ τους, βρίσκουμε fashion items που μπορούν να καλύψουν όλες τις στυλιστικές ανάγκες μας- και όλα αυτά, πάντα στις καλύτερες τιμές.

 


Soul Rebel
St. Tropez
Αυτό το καλοκαίρι, όλοι οι δρόμοι της μόδας, οδηγούν στη θάλασσα. Το κλασικό navy look, πάντα επίκαιρο, είναι κυρίαρχο στην συλλογή St. Tropez, με τις ρίγες σε πρωταγωνιστικό ρόλο και βασικά χρώματα το μπλε και το κόκκινο, εμπλουτισμένα με κομμάτια σε κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις. Στην συλλογή θα βρούμε πουκάμισα σε έντονα χρώματα, μπλούζες πλεκτές με ρίγες, και παντελόνια, τζιν και υφασμάτινα, σε casual γραμμές και πολλά χρώματα.

Safari
Μία από τις πιο κλασικές τάσεις, το στυλ safari είναι διαχρονικό, απόλυτα chic αλλά και πιο μοντέρνο από ποτέ. Τα ρούχα της σειράς, σε αποχρώσεις γήινες, εμπνευσμένες από την παλέτα της ερήμου, φοριούνται όλες τις ώρες –από το πρωί έως το βράδυ- ενώ τα ρούχα της είναι απίστευτα άνετα, σε φαρδιές γραμμές που κολακεύουν, και από μαλακά υφάσματα, που συνδυάζονται εύκολα. Αέρινα πουκάμισα, chic πλεκτά και αγαπημένα, δροσερά λινά απαρτίζουν την συλλογή.

Remix
Το sport luxe στυλ, που έχει επικρατήσει στις πασαρέλες αυτής της σεζόν, είναι η νέα hot τάση που παντρεύει το το sport- casual στυλ, με το glamour. Το αποτέλεσμα; Οι stylish, αλλά και άνετες εμφανίσεις της συλλογής Remix, που περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα ρούχα κάθε σύγχρονης γυναίκας. Ένα τζιν παντελόνι, ένα παντελόνι από ύφασμα σε casual, ίσια γραμμή, πουκάμισα καρό ή με ρίγες, ανάλαφρα πλεκτά, κλασικά μπλουζάκια από μακό και σορτς, μπορούν να εγγυηθούν τους πιο επιτυχημένους στυλιστικά συνδυασμούς, σε έναν αγώνα δρόμου μεταξύ φαντασίας και προσωπικού στυλ.

 


Wonderland
Τα ζεστά, ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βράδια προστάζουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ casual και ρομαντικού στοιχείου, με πρωταγωνιστές τα αέρινα φλοράλ, τα καρό πουκάμισα αλλά και τις δαντέλες. Οι μίνι φούστες της συλλογής αποτελούν ξεχωριστή στυλιστική επιλογή για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Οι ροζ και κίτρινες αποχρώσεις της συλλογής, μας μεταφέρουν στην εποχή του ρομαντισμού.

Athletics
Η συλλογή των Sprider Stores με τα αθλητικά ρούχα- για το γυμναστήριο, και κάθε χαλαρή στιγμή της ημέρας. Είτε επιλέξετε κομμάτια από την σειρά Dance, με τα μακό τοπ σε αθλητικές γραμμές, αλλά και τις άνετες φόρμες της, είτε από τα Vintage κομμάτια της συλλογής, που έχουν φτιαχτεί, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλετε να τα βγάλετε απ

Keywords
Τυχαία Θέματα