Και τώρα, τί φοράμε;H Olivia Palermo μοιράζεται τα στυλιστικά tips της

Η διάσημη fashionista μας καθοδηγεί για τέλειες, εορταστικές εμφανίσεις, από το πρωί ως το βράδυ

Ξεκινάει η σεζόν των parties και των εξόδων και εσείς, ήδη, σκέφτεστε τι θα φορέσετε; Η –πάντα στυλάτη- Olivia Palermo μπορεί να βοηθήσει με τις ενδυματολογικές επιλογές σας, αφού, η διάσημη socialite μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του Elle τα δικά της tips για άψογες εμφανίσεις.

Ποια είναι η συμβουλή

σου για ντύσιμο εορταστικό, αλλά όχι υπερβολικό;
Πολλοί άνθρωποι βγαίνουν, κατευθείαν μετά το γραφείο στις γιορτές, γι' αυτό συνήθως μου αρέσει να φοράω μαύρα με μία χρυσή λεπτομέρεια. Είναι τέλειος συνδυασμός για το γραφείο, αλλά πάντα εορταστικός. Συνδυάστε χρυσά κοσμήματα, φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας, με λίγο μαύρο eyeliner και είστε έτοιμες.

Όσον αφορά το ντύσιμο για την δουλειά, ποια είναι τα tips που ακολουθείς;
Σίγουρα ξεκινάω με ένα tank top το οποίο συνδυάζω με ένα πουλόβερ και ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια. Το κλειδί είναι να ξέρει κανείς τι είναι κατάλληλο και ποιο είναι το περιβάλλον. Για τα κορίτσια που είναι συνέχεια στον δρόμο, είναι σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να φοράνε συνέχεια ψηλοτάκουνα οπότε, γι' αυτές τις μέρες, λατρεύω τις motorcycle μπότες μου, ή αυτές του Weitzman.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κανόνας σου, στο ντύσιμο για το γραφείο;
Έχω την τάση να είμαι περισσότερο συντηρητική και να καλύπτω αρκετά το σώμα μου. Αν η φούστα σας είναι κοντή, συνδυάστε την με καλσόν και χαμηλά τακούνια. Ή φορέστε μία ζακέτα ή ένα jacket αν το τοπ σας είναι αμάνικο. Έτσι, το outfit σας θα φαίνεται περισσότερο polished.

Οι over-the-knee μπότες έχουν την τάση, αν δεν συνδυαστούν σωστά, να δείχνουν λίγο υπερβολικές, Τι μας συμβουλεύεις;
Φοράω τις over-the-knee boots του Stuart Weitzman απ' όταν τις δημιούργησε. Πολλές φορές τις μεταποιώ, ώστε να έχουν τέλεια εφαρμογή. Αλλά, σε γενικές γραμμές, μου αρέσει πολύ να φοράω ωραίες μπότες με καλσόν και μία μακριά φούστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα