Η σέξι γυμνάστρια και οι εμπειρίες της με τις όμορφες παρουσιάστριες της μεσημεριανής ζώνης

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Τσολάκη, Σοφία Γκόσιου, Νικολέτα Ράλλη έχουν πολύ καλη φυσική κατάσταση και η γλυκιά γυμνάστρια βάζει την δική της βαθμολογία.

Η Χριστίνα Πάζιου μπορεί να δίνει τις καλύτερες συμβουλές υγείας μέσα απο εκπομπές αλλά και απο την προσωπική της σελίδα στο internet αλλά γνωρίζει αγαπημένα πρόσωπα και έχει πολλές λεπτομέρειες για το πώς είναι πίσω απο τις κάμερες άτομα όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Νικολέττα Ράλλη και τα "Κορίτσια για σπίτι".

Νικολετα Ράλλη

Έιναι πολύ όμορφη και συνεπής στο χρονοδιάγραμμα της εκπομπής. Καταφέρνει να σε κάνει να νιώθεις μέλος της ομάδας της αν και καλεσμένος.Ξέρει απο γυμναστική η Νικολέτα και έχει υπέροχο σώμα.

Έλένη Μενεγάκη

Απλά θεά αν και δε μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις. Με τιμά που με έχει καλέσει στην εκπομπή της και πάντα με σέβετε και μου δίνει χρόνο να δείξω την δουλεία μου. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη.

Ελενη Τσολάκη - Σοφια Γκόσιου ( κορίτσια για σπίτι)

Γλυκήτατες και σεξι κοπέλες.Ειδικά η Ελενη.Η Σοφία ειναι πιο μαζεμενη στις κινήσεις της αλλα μου αρέσει αυτο το στυλ σε μια γυναίκα. Με κάλεσαν στην εκπομπή τους στην Θεσσαλονίκη και πήγα με χαρα.Δείξαμε ωραια πραγματάκια στο κοινό και πέρασα υπέροχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα