Ιωσήφ Μαρινάκης: «Έχω ζήσει με 500 ευρώ το μήνα»

09:04 4/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Η συμβίωση, τα μελλοντικά σχέδια για το γάμο και η πρώην εργένικη ζωή του.

Θυμίζει, με ένα μυστήριο τρόπο, τους ηθοποιούς παλιάς κοπής: Ειλικρινής, ευθύς, σοβαρός και συνεπής και στα λόγια του και στις πράξεις του.
Ο Ιωσήφ έχει ένα ζόρικο καλοκαίρι. Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή στο θέατρο "Αθηνά", Δευτερότριτα στη Θεσσαλονίκη,

δουλεύοντας για μια νέα επιτήρηση με μπλουζάκια και ρούχα και τις υπόλοιπες ώρες τις αφιερώνει στην γυναίκα της ζωής του, την Χρύσα Καλπάκη.

Αισθάνεσαι τυχερός που έχεις δουλεία;
Φυσικά και αισθάνομαι. Είναι εποχές που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Είναι δύσκολα τα πράγματα και είμαι τυχερός, γιατί δεν σταμάτησα να δουλεύω από τη μέρα που ξεκίνησα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνομαι θλίψη και λύπη με όσα συμβαίνουν και με τους ανθρώπους γύρω μας, που δεν έχουν δουλειά.

Έχεις προνοήσει για μια δεύτερη δουλειά, εκτός από εκείνη του ηθοποιού;
Ναι έχω μπει σε μια εταιρία με τον αδελφό της Χρύσας, τον Δημήτρη και βγάζουμε κυρίως t-shirts , αλλά και βερμούδες και πετσέτες. Έρχομαι Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ασχολούμαι με το δημιουργικό και μου αρέσει πολύ. Προς το παρόν τα πουλάμε online στο www. vagrancy.gr.

Αν αυτό το καλοκαίρι δεν έκανες θέατρο, είχες εναλλακτική λύση ή θα έτρωγες από τα έτοιμα;
Έτοιμα; Ποια έτοιμα;

Δεν έχεις χρήματα στην άκρη;
Όχι βέβαια, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Πρόσφατα πήρα και σπίτι, οπότε δεν έχω τίποτε στην άκρη, αλλά πάντα κάτι βρίσκεται. Δεν ξεμένω ποτέ, ο θεός προνόησε.

Κάποιοι συνάδελφοί σου γύρισαν στα πατρικά τους ή στις οικογενειακές τους επιχειρήσεις. Θα έκανες κάτι παρόμοιο;
Δεν έχω οικογενειακή επιχείρηση. Ο πατέρας μου είναι απόστρατος αστυνομικός και δεν υπολογίζω την αστυνομία σαν προσωπική μου επιχείρηση. Μόνος το παλεύω, αλλά και από παιδί δεν είχα πλάτες να με στηρίξουν και πάντα πίστευα, ότι μακριά από την σκέπη της οικογένειάς σου γίνεσαι καλύτερος και υπεύθυνος άνθρωπος.

Με πόσα χρήματα μπορείς να ζήσεις το μήνα;
Μπορώ να ζήσω και με 100 ευρώ και με 100 χιλιάδες. Σοβαρά όμως, σε ότι αφορά τα προσωπικά μου έξοδα, χρειάζομαι ελάχιστα, αλλά υπάρχουν υποχρεώσεις όπως ενοίκια ρεύματα, δάνεια, που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Έχω ζήσει με πολύ λιγότερα σε πληροφορώ. Την εποχή που δούλευα σε bar, έπαιρνα περίπου 25 ευρώ το βράδυ επί 5 νύχτες, κάνε τον υπολογισμό. Έχω ζήσει για μεγάλο διάστημα με 500 ευρώ το μήνα και ήμουν μια χαρά.

Γιατί πιστεύεις το κανάλι δεν σε φώναξε πίσω στους «Νηστικούς πράκτορες»;
Δεν ήταν θέμα καναλιού, άλλα παραγωγής. Το κανάλι έδωσε την εκπομπή σε εξωτερική παραγωγή , η οποία έκανε περικοπές στο budget και όπως κατάλαβες το πρώτο πράγμα που μειώθηκε στο budget, ήμουν εγώ.

Είσαι χρόνια με την Χρύσα Καλπάκη. Της έχεις κάνει πρόταση;
Όχι δεν της έχω κάνει ακόμη πρόταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παντρευτούμε κάποια στιγμή.

Το έχεις σκεφτεί;
Ναι φυσικά και το έχουμε συζητήσει, είναι στα
Keywords
Τυχαία Θέματα