Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του Νίκου Μουτσινά

Είναι η πρώτη φορά ύστερα απο τρία χρόνια που ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για μια στιγμή που τον δυσκόλεψε πολύ επαγγελματικά και τον έκανε όμως να μάθει απο κινήσεις πανικού. Και όλα αυτά στο κανάλι που τον πίστεψε και του έδωσε ώθηση να εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Ο βασικός παρουσιαστής της εκπομπής «Δέστε τους» παραδέχτηκε στον Χρήστο Φερεντίνο και στην Σίσσυ Χρηστίδου πως εκείνη η περίοδος

που παρουσίασε με την Κατερίνα Ζαρίφη τον Πρωινό Καφέ ήταν η δυσκολότερη τηλεοπτικά που έχει περάσει ο ίδιος ως τώρα.

«Έπεσε σε μια περίοδο που εγώ και η Κατερίνα (Ζαρίφη) ήμασταν πολύ χαρούμενοι με αυτό που γινόταν. Γιατί είναι σαν να σου δίνουν ένα τεράστιο γλυκό θες να το φας όλο, πάση θυσία. Και δεν ήταν εύκολο να το κουμαντάρουμε. Πιστεύαμε, βέβαια και οι δυο ότι “τοʼ χουμε”, χαλαρά».

Έκανε λάθη και ο ίδιος όμως και το παραδέχτηκε; «Σίγουρα κάναμε και έκαναν λάθη και ήταν η συγκυρία περίεργη. Πεταχτήκαμε από μόνοι μας στα βαθιά, χωρίς μπρατσάκια. Και είχαμε απέναντι έναν Γρηγόρη και μια Ελένη. Δεν πιστεύαμε ότι θα τους εκμηδενίσουμε, αλλά ότι θα είχε καλύτερη μοίρα το πρωινό».

Μια συνάντηση πολύ ενδιαφέρουσα στο πλατό του ΑΝΤ1 με ένα από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα του 2011 χωρίς αμφιβολία που έχει αποκτήσει νεανικό φανατικό κοινό μαζί με την Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο. 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα