Η νέα τάση της μόδας με πολύχρωμα βραχιολάκια. Οι επώνυμες παρουσιάστριες που τα φορούν

Είναι in, είναι trendy, αλλά πάνω από όλα είναι τηλεοπτικά. «Γράφουν» πολύ ωραία στο γυαλί. Αναζητείστε τα και δε θα χάσετε μέσα από το facebook με την ονομασία τα βραχιολάκιια της Σοφίας. Όλες οι επώνυμες παρουσιάστριες φορούν αυτά τα πολύχρωμα αξεσουάρ που κοστίζουν κάτω απο δέκα ευρώ.

Ελεονώρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού, Έλενα Παπαβασιλείου

και φυσικά ο περισσότερος γυναικείος πληθυσμός ακολούθησαν την καινοτομία, η οποία δίνει ομολογουμένως έναν άλλο αέρα, πολύ πιο φρέσκο και νεανικό στο χέρι.

Βέβαια, η Ελένη, που τα φοράει και δέκα-δέκα, φρόντισε να έχει και το τέλειο μανικιούρ, ούτως ώστε η εικόνα του χεριού να είναι άψογη και ολοκληρωμένη.  Ανάλογα έπραξαν και  οι υπόλοιπες, με τη διαφορά ότι το πλάνο του σκηνοθέτη δεν τις βοηθούσε. Τα βραχιολάκια έγιναν ανάρπαστα και όλες ανεξαιρέτως οι σχεδιάστριες faux bijoux άρχισαν να τα φτιάχνουν. Αποτέλεσμα; Έκαναν χρυσές δουλειές!

Η Σοφία Δριστέλλα που επιμελείται το ντύσιμο πολλών παρουσιαστριών (Μπεκατώρου- Παπαβασιλείου - Καινούργιου) έχει ανοίξει τις πωλήσεις της ακόμη και στην Κύπρο που τα ζήτησαν μοντέλα αλλά και παρουσιάστριες καναλιών. Και η Ελένη Μενεγάκη να προσθέσουμε τέλος ότι έκανε ολόκληρο αφιέρωμα στην εκπομπή της και φόρεσε περίπου είκοσι στο χέρι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα