Η Μις Ελλάς Κατερίνα Ευαγγελινού και το μεγάλο της μυστικό

Στα 23 της χρόνια η Κατερίνα Ευαγγελινού έχει στο ενεργητικό της πολλούς τίτλους από καλλιστεία, μεγάλες εμπειρίες από editorial φωτογραφήσεις αλλά και συμμετοχή σε πασαρέλες στο εξωτερικό.

Το πρόσωπο που έβαλε γκολ στην καρδιά της

Πρόκειται για τον πολίστα του Παναθηναϊκού Νίκο Στελλάτο ο οποίος είναι 31 ετών και αγωνίζεται στην βασική ομάδα

του πόλο όπου και πρωταγωνιστεί. Γνώρισε το νεαρό μοντέλο μέσω κοινών γνωστών και για μεγάλο διάστημα προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Μετά από περίπου πέντε μήνες επιμονής το γοητευτικό κορίτσι έπεσε στην αγκαλιά του και κατάλαβε ότι έχει να κάνει με έναν σοβαρό και πάνω απ όλα καλλιεργημένο άτομο. Κάθε εβδομάδα είναι στο γήπεδο και διακριτικά χειροκροτεί τις προσπάθειές του. Δε μένουν μαζί και μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει ούτε μια κοινή εμφάνιση μιας και ο σύλλογος που αγωνίζεται ο Νίκος δε θέλει να πρωταγωνιστούν οι αθλητές του σε θέματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Συχνάζουν σε εστιατόρια και καφέ των νοτίων προαστίων και του Πειραιά και χωρίς να ενθουσιάζονται απλά ζουν την κάθε στιγμή τους και είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Μιλώντας μας η Κατερίνα αρκέστηκε να πει: « Όταν είσαι με ένα άτομο αφορά καθαρά εσένα και το ίδιο. Δεν έχω κάνει ποτέ δήλωση όποτε και αν με έχουν ρωτήσει για τον άνθρωπο που έχω στο πλάι μου. Η ηρεμία και ο σεβασμός απλά είναι κάτι που χαρακτηρίζει την προσωπική μου ζωή αυτή την περίοδο και πάντα σε πρώτο ρόλο έχω την δουλειά μου στην μόδα και στην τηλεόραση» μας είπε το σέξι μοντέλο που απλά από τα λεγόμενά της φωτογράφισε την ευτυχία αλλά και το πόσο ανεξάρτητη είναι στην καθημερινότητάς της.

Το κορίτσι με τους περισσότερους τίτλους στο ενεργητικό της

Μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης, μια και ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο, είχε ως όνειρο να σπουδάσει και να γίνει γυμνάστρια. Έπαιζε για επτά χρόνια επαγγελματικά βόλεϊ και πήρε πτυχίο στην διατροφολογία. Το 2005 αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της πασαρέλας.

Έλαβε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 και το 2007 κατακτώντας τους τίτλους Μις Γιανγκ και Μις Ελλάς. Εκπροσώπησε τη χώρα μας στο εξωτερικό το 2006 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο Miss Yοung International. Το 2008 ταξίδεψε στην Κίνα όπου έλαβε μέρος στο Μις Κόσμος και μπήκε στην τελική εικοσάδα. Για επτά χρόνια είχε επιτυχίες και συνεργάστηκε με σημαντικούς σχεδιαστές και φωτογράφους στην Ελλάδα.  Αυτό που μας λέει ξαφνιάζει όμως: «Κάθε χρόνο έλεγα και λέω ότι είναι η τελευταία χρονιά μου σε αυτόν τον χώρο. Ήθελα να εξελίσσομαι και να κάνω νέα πράγματα συνέχεια. Αυτό με έπαιρνε λίγο από κάτω ψυχολογικά, αλλά την τελευταία στιγμή γίνονταν σημαντικές και πολύ καλές δουλειές, και όλα έρχονταν έτσι όπως ήθελα. Όλοι με θεωρούν το μικρό κορίτσι της παρέας που δεν τους γεμίζει το μάτι. Αλλά δεν είναι έτσι. Ξεκίνησα από τα δεκαπέντε μου και έχω αρκετή πείρα για να μπορώ να είμαι επιλεκτική και

Keywords
Τυχαία Θέματα