Η μαγεία της αντίθεσης

Ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Hollywood παίζει με τα χρώματα και τα μοτίβα, κάνοντάς σε να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.

Είναι γνωστό πως στο Hollywood ισχύει ο άγραφος νόμος «όσο πιο παράξενος, τόσο πιο δημοφιλής», αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις τη διαφορά με στυλ και άποψη.

Αυτό

το μαυρόασπρο σπίτι στους λόφους του Hollywood το αποδεικνύει, μαζί με το γεγονός πως τα αντίθετα έλκονται και μπορούν να δημιουργήσουν τους ελκυστικότερους συνδυασμούς. Ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό παρουσιαστικό έρχεται και δένει τέλεια με το καθαρό, φωτεινό εσωτερικό, παρουσιάζοντας μια ασυνήθιστη αρχιτεκτονική ροή που σαγηνεύει.

Αρχικά χτισμένο το 1960 και ανακαινισμένο ριζικά για να έρθει στη σύγχρονη εποχή, αυτό το φανταστικό σπίτι χαζεύει από ψηλά την πολύβουη πόλη, περιτριγυρισμένο από το φυσικό τοπίο. Το κεκλιμένο του σχέδιο αποτελείται από μια σειρά αλληλένδετων μπαλκονιών που προσφέρουν μια εκπληκτική θέα χάρη στους συρόμενους γυάλινους τοίχους που το περικλείουν, ενώ το καθαρό και σύγχρονο εξωτερικό του ταιριάζει τέλεια με το μινιμαλιστικό εσωτερικό του. Τέλος, η ταράτσα του σπιτιού αποτελεί το τέλειο σημείο για ηλιοθεραπεία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα