Η διεθνής showbiz ψηφίζει Ελλάδα

Tα νησιά μας πόλος έλξης διάσημων αστέρων.

Zούμε σε μία από τις ομορφότερες χώρες παγκοσμίως και δεν είναι τυχαίο που κάθε καλοκαίρι τα νησιά μας και τα τουριστικά μας θέρετρα βουλιάζουν από ενθουσιώδεις τουρίστες οι οποίοι χαίρονται τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά το καλό φαγητό!

Εκτός φυσικά από τους... κοινούς θνητούς, λάτρεις της Ελλάδας δηλώνουν και πολλοί αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς, με αρκετούς από αυτούς να επισκέπτονται

σταθερά τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι.

Από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του ελληνικού καλοκαιριού είναι αναμφίβολα ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson. Το διάσημο ζεύγος μάλιστα έχει αγοράσει σπίτι στην Αντίπαρο και κάθε χρόνο περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο όμορφο νησί, κάνοντάς το και πόλο έλξης για πολλούς διάσημους φίλους του.

Ένα άλλο διάσημο ζευγάρι που δηλώνει ερωτευμένο με τισ ομορφιές της χώρας μας και συγκεκριμένα της Σαντορίνης, είναι το ζεύγος Jolie-Pitt. Η Αngelina επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί στα γυρίσματα του Tomb Raider 2 και αμέσως μαγεύτηκε από τα υπέροχα τοπία και το ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα. Φήμες μάλιστα θέλουν τους Brangelina να σχεδιάζουν να αγοράσουν και σπίτι το οποίο θα τους κοστίσει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 5,5 εκατομμύρια δολάρια!

Mία ακόμα διάσημη οικογένεια που επιλέγει ελληνικά για τις διακοπές της, είναι η οικογένεια Cruise. Συγκεκριμένα, Tom, Katie και Suri βρέθηκαν πέρυσι στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του νησιού. Tη Σκιάθο επιλέγουν σταθερά τα τελευταία χρόνια και η Goldie Hawn με το σύζυγό της Kurt Russell για τις διακοπές τους, ενώ πολλές φορές έχει επισκεφθεί το νησί και η επίσης διάσημη κόρη της Hawn, Kate Hudson.

H Pretty Woman, Julia Roberts, έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Κρήτη, ενώ φυσικά ο πιο δημοφιλής προορισμός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την Μύκονo. To νησί των ανέμων επέλεξε πέρυσι ο Johnny Depp και η Lady GaGa ενώ λάτρεις του νησιού δηλώνουν εδώ και χρόνια ο Jean Paul Gaultier αλλά και ο Giorgio Armani.

Tέλος, μόλις ένα μήνα πριν, η λατίνα star Salma Hayek επισκέφθηκε την ακριτική Σύμη, δηλώνοντας ενθουσιασμένη από τη φυσική ομορφιά και τους φιλόξενους κατοίκους.

Διαβάστε ακόμη: Oι πιο αποτυχημένες πλαστικές του Hollywood

Ποιοι εγχώριοι stars έκαναν διακοπές στη Μύκονο;

 

Keywords
Τυχαία Θέματα